2777
2789

من بهت میگم عزیزم

شاید مادرت و بقیه خیلی بهت گفتن نپوش نخور طلا بخر خونه بخر

اما من بهت میگم خودتو واسه ی مرد نکش با ی زن دیگه میاد سر قبرت اونوقت

جنس مرد طبیعتش اصلا جوری نیست ک نیاز ب ترحمو دلسوزی داشته باشه ا‌ون ساخته شده برای محافظت

شوهر شما ی معشوقه میخواد نه یه مادردلسوز و نگران

ب خودت حق بده و اصلا از خودت بپرس چرا دارم خودمو فدا میکنم در نهایتش چی؟بدبختی زن از وقتی شروع  میشه ک از خودش نمیپرسه چرا؟چرا تحمل میکنم چرا میپذیرم

در نهایت یه مرد عاشق کارایی ک براتون میکنه میشه ن کارایی ک براش میکنید

حس ارایشگاه رفتن باشگاه رفتن دورهمی دوستانه رفتن کافه رفتنو از خودتون دریغ نکنید تا ببینید چقدر ر‌وحیه تون خوب و در ادامه کیفیت زندگی تون بهتر میشه

شما قبل از شوهر هم زنده بودین و زندگی میکردین اینقدر تمام خودتونو صرف شوهر نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم همیشه هم واسه جمع کردن و خساست نیس

بعضی وقتا فکر میکنی حس و انرژیشو نداری

ولی اشتباه میکنی

مجبوری هم ک شده ی سری کارا رو برا خودت انجام بده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حس ارایشگاه رفتن باشگاه رفتن دورهمی دوستانه رفتن کافه رفتنو از خودتون دریغ نکنید تا ببینید چقدر ر‌وح ...

من خودم از زمانی باردار شدم اصلا بیرون نمیرم

نمیدونم چم شده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میدونم همیشه هم واسه جمع کردن و خساست نیسبعضی وقتا فکر میکنی حس و انرژیشو نداریولی اشتباه میکنیمجبور ...

درسته افسردگی با فعالیت زنجیره در هم تنیده اس

تا وقتی فعالیت نکنی خوب نمیشی 

دیگه دل و دماغ ندارم

هرکاری میکنم همسرم ری اکشنی نشون نمیده

بقیه یه رژ میزنن همسرشون اونارو تاج میکنن میذارن رو سرشون

یه جوری باهام رفتار کرده که اعتماد بنفسم نابووود شده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من خودم از زمانی باردار شدم اصلا بیرون نمیرمنمیدونم چم شده

مامان شدنت مبارک

طبیعیه عزیزم بارداری تغییر خیلی بزرگی تو بدن ی زنه

شرایط و بپذیر اما نزار بهت غلبه کنه

هرزگاهی با دوستات دیدار کن پیاده روی کن

خصوصا الان ب پوسو تغذیه ات برس

متاهلا داستان شون فرق میکنه 

ولی مجردا گاهی واقعا اینقدر شلوغی بابت کار یا درس که ممکنه یه مدت مثلا هزینه آرایشگاه رو بذاری ورکشاپ علمی بری یا اصلا فرصت نباشه 

من خودم دو تا فاز دارم یا خیلی قرتی میگردم یا خیلی ساده😁

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿