2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 242 پست
عزیزم ببخش من نخواستم چیزی بزنم تو سرت خدای نکرده. من خودم این هنجارها رو دوست دارم چون فکر میکنم را ...

من اونقدی تحت فشارم ک توخونه کسی حتی نزدیکمم نمیشه میگفت رابطه برقرارکنیم میگفتن نه زمینوزمان ویکی میکرددعوابحث دیگه روانیم میکردیه بارگفتم نهوتایه ماه دعواکردم شمابودین چیکارمیکردین اون ازعقده زیادنمیدونه چیکارکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر تو یه سری مناطق خاص کرمانشاه و شهرستاناش اینی که میگی دیدم میدونی اخه متاسفانه بافتش یک دس ...

اینوبدونین توکرمانشاه اگ یه دخترخلاف کنه و اشتبباه کنه نابودش میکنن ب این دلیل چون تعصبشون زیاده

خب پس خوبه. باید صبور باشی. اون نذر رو بکن. نزدیک ایام فاطمیه هم هست و از حضرت فاطمه شفاعت بگیر

روم نمیشه من حتی امامام نمیشناسم ازبسوازخدادوربردمودین برام معنی نداشته

بخاطر يه بكارت ميخواي زندگيه خودتو خراب كني؟؟

بخاطرابروم شوهرمن ادمی نیست ک ول کنه میشناسمش تونامزدی چهارباربهم زدم چهارباروبزورنگهم داشت ی بارباخودکشی ی باردعوا بخداخودش میگه برات دعامیکردم ک باهام خوب شی

اینوبدونین توکرمانشاه اگ یه دخترخلاف کنه و اشتبباه کنه نابودش میکنن ب این دلیل چون تعصبشون زیاده

اخه من خودم کرمانشاهم همینجاهم دانشگاه رفتم نه خودم نه فامیل نه هیچکدوم از دوستام اینطوری نبودیم!تعجب میکنم برای بکارت اونم با شوهر رسمی انقدر سخت میگیری

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

به خاطر تعصب بیجای خانوادت خودتو بدبخت نکن

هنوز سنی نداری.اگه جدا شدی میتونی تحصیلاتتو ادامه بدی کار کنی پیشرفت کنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نمیتونین درک کنین دیگه من بخاطراینکه ترانکوپین نخورم مجبورم ی مدت واسه ترکش متادون بخورم چون منه هاک ...

دور از جون شما چرا ب خودتون بدو بیراه میگین خب منظورم اینه ک نخور گل من ب اونم وابسته شدی بعد چی سعی کن بیخیال بشی برایبارم بفکر خودت باش ب پدرو مادرت بگو داداشی ابجی کسی نداری

چرا خودت دادی قرص میخوری؟

میخای با شوهرت بشبنی پای بساط دوتایی؟این راهش نیست

یه دخترطلاق گرفته دردش خیلی کمتر از یه دختر بدبخت و معتاده برای خانوادت مطمئن باش