سلام من دختر۲۱ساله ای هستم ک ۴ماهه عقدکردم باآقایی ک انتخاب خودم بوده و قبل ازازدواج ب مدت ۴سال باهم دوست بودیم طی مدت دوستی من نذاشتم رابطم بااون عاقاازدست دادن فراتربره اون اقاتوزمان دوستی عاشق من بودن ولی من بهش اهمیت چندانی نمیدادم چون دوسش نداشتم بهش خیانت میکردم و دروغ میگفتم وخیلی اذیتش میکردم تااینکه ب زورالتماس وگریه وزاری وازرویه ترحم من بااون اقانامزدشدم ازروی بچگی اینکاروکردم و توزمان نامزدیم چندباربهم زدم اماخانواده اون عاقا وخانواده خودم باحرف زدن ماروآشتی دادن خلاصه تاچندماه پیش عقدکردیم وبعدازعقدهمسرم کاملاتغییرکرده الان که من به ایشون علاقه مندشدم اون نسبت به من بی احساس شده و دیگه علاقه ای بهم نداره میدونم مقصرتمام ایناخودمم ولی فرصت جبرانم نمیده محبت میکنم میگه این مسخره بازیادیگه رومن اثرنداره چون عقده ای شدم و تازگیافهمیدم ب تریاک اعتیادپیداکرده میگه ارامش این ازتوبیشتره ومیگه ترک میکنم ولی ترک نمیکنه ی ماه دیگه عروسیمه نمیدونم چیکارکنم نمیتونمم جداشم چون بکارتموازدست دادم
نمیتونین درک کنین دیگه من بخاطراینکه ترانکوپین نخورم مجبورم ی مدت واسه ترکش متادون بخورم چون منه هاک برسردوسال تحت نظرروانشتاس بودم اینقدآسیب روحی داشتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای بهتر شدن اوضاعت از حضرت فاطمه بخواه کمکت کنه و بهش قول بده یه کار خوب رو از این به بعد شروع کنی مثلا روزی 100 تا استغفار بفرست و ترک یه کار بد رو بهش قول بده
علاوه بر این ها چله زیارت عاشورای حق شناس بگیر تا ان شالله اوضاع زندگیت بهتر بشه
آره عزیزم درسته خانواده ها فرق دارن ولی غالب کرمانشاهیان واسشون مهمه
من بیشتر تو یه سری مناطق خاص کرمانشاه و شهرستاناش اینی که میگی دیدم
میدونی اخه متاسفانه بافتش یک دست نیست به خاطر مهاجرت زیاد
جووناهم اکثرا بیکار و معتادن اصلا افتضاحیه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من ۲۱ساله دارم توکردهازندگی میکنم ک اگه یه مانتوکوتاه بپوشی میگن فلانی وضعش خرابه نمیخام ب کردتوهین ...
عزیزم ببخش من نخواستم چیزی بزنم تو سرت خدای نکرده. من خودم این هنجارها رو دوست دارم چون فکر میکنم رابطه جنسی قبل از عروسی دست و پای طرفین رو میبنده برای جدایی با توجه به هنجارهای جامعه