2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 242 پست
بببخشید خانوم ولی متادون مال معتادا هستش توخودت داری اعتیاد میگیری اونوقت نگران تریاک کشیدنی اونی

نمیتونین درک کنین دیگه من بخاطراینکه ترانکوپین نخورم مجبورم ی مدت واسه ترکش متادون بخورم چون منه هاک برسردوسال تحت نظرروانشتاس بودم اینقدآسیب روحی داشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عریزم اعتیادش بهترین دلیله برای جدا شدن. الان جدا بشی خیلی بهتره تا بری زیر یه سقف و هر روز درگیر مشکلات عاطفی و اعتیاد شوهرت باشی.

بعدشم تو عقد بودی،دوست پسرت نبوده که واسه نداشتن بکارت انقد نگران و ناراحت باشی. به آیندت فکر کن این از همه چیز مهم تره

عریزم اعتیادش بهترین دلیله برای جدا شدن. الان جدا بشی خیلی بهتره تا بری زیر یه سقف و هر روز درگیر مش ...

ی چیزی بکارت من حلقوی ارتجاعیه کششیه بدون خونریزیه دکترمیفهمه رابطه داشتم

ی چیزی بکارت من حلقوی ارتجاعیه کششیه بدون خونریزیه دکترمیفهمه رابطه داشتم

دکتر میفهمه. 

ولی برای قضیه بکارت راه زیاده. از دوختن گرفته تا گواهی گرفتن از دکتر 

نگران ایناش نباش

برای بهتر شدن اوضاعت از حضرت فاطمه بخواه کمکت کنه و بهش قول بده یه کار خوب رو از این به بعد شروع کنی مثلا روزی 100 تا استغفار بفرست و ترک یه کار بد رو بهش قول بده

علاوه بر این ها چله زیارت عاشورای حق شناس بگیر تا ان شالله اوضاع زندگیت بهتر بشه 

بیا تاپیکم شریط چله هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1411769/خیلی-فوری-کسی-می-تونه-امروز-از-طرف-من-چله-زیارت-عاشورا-بخونه

آره عزیزم درسته خانواده ها فرق دارن ولی غالب کرمانشاهیان واسشون مهمه

من بیشتر تو یه سری مناطق خاص کرمانشاه و شهرستاناش اینی که میگی دیدم

میدونی اخه متاسفانه بافتش یک دست نیست به خاطر مهاجرت زیاد

جووناهم اکثرا بیکار و معتادن اصلا افتضاحیه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من ۲۱ساله دارم توکردهازندگی میکنم ک اگه یه مانتوکوتاه بپوشی میگن فلانی وضعش خرابه نمیخام ب کردتوهین ...

عزیزم ببخش من نخواستم چیزی بزنم تو سرت خدای نکرده. من خودم این هنجارها رو دوست دارم چون فکر میکنم رابطه جنسی قبل از عروسی دست و پای طرفین رو میبنده برای جدایی با توجه به هنجارهای جامعه

الانم اصلا اصلا باهاش زیر یه سقف نرو. 

Lilypie Pregnancy tickers