سلام من دختر۲۱ساله ای هستم ک ۴ماهه عقدکردم باآقایی ک انتخاب خودم بوده و قبل ازازدواج ب مدت ۴سال باهم دوست بودیم طی مدت دوستی من نذاشتم رابطم بااون عاقاازدست دادن فراتربره اون اقاتوزمان دوستی عاشق من بودن ولی من بهش اهمیت چندانی نمیدادم چون دوسش نداشتم بهش خیانت میکردم و دروغ میگفتم وخیلی اذیتش میکردم تااینکه ب زورالتماس وگریه وزاری وازرویه ترحم من بااون اقانامزدشدم ازروی بچگی اینکاروکردم و توزمان نامزدیم چندباربهم زدم اماخانواده اون عاقا وخانواده خودم باحرف زدن ماروآشتی دادن خلاصه تاچندماه پیش عقدکردیم وبعدازعقدهمسرم کاملاتغییرکرده الان که من به ایشون علاقه مندشدم اون نسبت به من بی احساس شده و دیگه علاقه ای بهم نداره میدونم مقصرتمام ایناخودمم ولی فرصت جبرانم نمیده محبت میکنم میگه این مسخره بازیادیگه رومن اثرنداره چون عقده ای شدم و تازگیافهمیدم ب تریاک اعتیادپیداکرده میگه ارامش این ازتوبیشتره ومیگه ترک میکنم ولی ترک نمیکنه ی ماه دیگه عروسیمه نمیدونم چیکارکنم نمیتونمم جداشم چون بکارتموازدست دادم
وای چه پرو خدا به دادت برسه مال من که لجباز و بی محبت نبود شد مکافات مال ت ...
خانواده شوهرم میدونن بخاطرهمین مادرشوهرم اون عروسشوگذاشته مرده ازش متنفره تنهاامیدش منم میگه فقط شوهرت ب حرف توگوش میده اینم بگم شوهرم توخونه کسی جرات نداره باهاش حرف بزنه ازبس بداخلاقه واسه خانولدش ولی ب من ک میرسیدمیشدمهربان ترین ادم دنیاالان ورق برگشته دیگه من براش مهم نیستم و بی تفاوت شده نسبت ب من
اونوقت خانوادت نمیگن کجایی؟! چطور کوردی هستی تو عقد خونه برادرشوهرم میری؟! عجیبه چون کرمانشاه اینجو ...
فرهنگ خانواده ها فرق داره ربطی به شهر نداره
منم کرمانشاهی هستم ولی بکارت و مسافرت و این داستانا اصلا مطرح نیست تو خانواده و بی اهمیته
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چه خوب که دوباره راحت میتونن ازدواج کنن شهر ما هم همینطوره بکارت مهمه
آره دختر داییم تو عقد جدا شد الان کلی خواستگار داره
تو فرهنگ ما و خانواده های اصیل دوره عقد فقط داماد میاد سر میزنه به نامزدش، کادو میاره خخخخخخخخ و حرف میزنن باهم. اگه مشکلی داشتن راحت جدا میشن و صدمه ای نمیخوره به آیندشون