به هرکس یه اسم و سن گفته بود و به من گفته بود ۱۶ سالشه و اسمش آریا هست و..... ، بعدش که کات کردیم خیلی اذیتم میکرد و کلا توجه نمیکرد اصلا پیام هم نمیداد با اینکه آنلاین بود خلاصه که کات کردم و مرتیکه اومده میگه خیلی از چیرا هست که مشکلش از من نیست مشکل از تو هست و من سن و اسمم رو واقعا بهت راست گفتم😊 ، (داشت گ میخورد) خلاصه که کات کردم و بعدش چند وقت بعدش بهم توی تل پیام داد گیف فرستاد، بعدش چند وقت بعد دوباره یه گیف فرستاد منم محل سگ ندادم، بعدش فهمیدم جاسوسیمو میکنه توی فضای مجازی و آمارمو درآورده بود، بعدش چند وقت پیش هم پیام داد اومد الکی به من تهمت زد گفت تو اومدی عکس منو برای رفیق پسرت کع باهات صمیمی هست و بستی هستین فرستادی😐😐(قبلا یه دوست داشتم مثل برادرم بود و بعدش باهاش دعوا کردم و دیگه بهش پیام نمیدادم و اونم به من پیام نمیداد و این یارو رو میگفت که بهترین دوستته و پسره و تو ج..ه ای و فلانی و عکس منو برای اون فرستادی اونم اومده پخش کرده)، من نه عکسشو داشتم نه برای کسی فرستاده بودم😐😂خلاصه که بهش گفتم چرا جاسوسیمو میکنی و بعدش کلی پیام داد که من نبودم چرا الکی میگی چرا این میگی چرا اون میگی من تنها اکانتم اینه من فلانم من اسکرین شات دارم و....، وقتی رفتم توی پی ویش همه پیاماشو پاک کرد گفت نباید پیام میدادم خداحافظ و بلاکم کرد🤣🤣کمکم کنید چیکار کنم فاز این روانی چیههه چرا هی میاد بهم پیام میده و چرت میگه ، هر دفعه هم با یه اکانت میاد مرتیکه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهترین برخوردی که میتونی داشته باشی اینه که داخل برنامه ای که باهاش صحبت میکنی دیلیت اکانت بزنی و دیگه اصلا نری تو اون برنامه چون اینجوری ادما ول کن نیستن