2777
2789

من یه دختر دارم که اول مهر باید مدرسه ولی شبا و زمانایی میخوابه واسه خواب مشکل داره و اصلا واسه دسشویی بیدار نمیشه توی روزم اصلا دلش نمیخواد بره دسشویی مگر خودم ببرمش

بخدا دسشوییمونم مثل گل تمیزه همشم ازش تعریف میکنم که بره ولی اصلا دوست نداره

میخوام دیرتر بفرستمش مدرسه سر همین موضوع میشه؟

میترسه شاید تنهایی بره

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب اداری تو این سن طبیعی هست . خوابش سنگین هست و هنوز ارتباط مثانه و مغز به صورت کامل تکامل پیدا نکرده . واسه روزها هم نگران نباش . منم مثل شما نگران دستشویی رفتن پسرم بودم ولی از وقتی رفت مدرسه اوایل یکم مشکل داشت ولی رفته رفته  حل شد . فقط با معلمش حرف بزنین هر موقع خواست بره اجازه بده . با کمی صبر و حوصله بهتر میشه.   

میشه بیشتر توضیح بدی؟

ببین مشکل شب ادراری تا قبل از ۵ سالگی هیچ عیبی نداره چون ارتباط بین مغز و نخاع کامل نیست اما بعد از ۵ سالگی بچه هایی که شب ادراری دارن دو دسته هستن یا مشکل همون ارتباطه یا نه استرس و یا مشکلات اینجوری دارن یا میترسن 

روانشناس ببرید

روانشناس کودک درست حسابی

ک اموزش بده بهتون چیکار باید بکنید

اصلا خودش اموزش بده

ببینه مشکل چیه

چون این مشکل با ۱ سال دیرتر رفتنش حل شدنی نیست !!!

تازه از هم سن هاش عقب بیوفته سر یه دستشویی!!؟

از طرفی شما نمیتونی هی بری مدرسه اینو ببری دستشویی بیای

عذابیه

من خواهرم خیلی کوچیکه

یادمه کلاس اولی بود یکی از همکلاسیاش همین بساط رو داشت

تنهایی دستشویی نمیرفت باید مادره میبود

خودشو نمیتونست بشوره چجور بود نمیدونم

مادره بنده خدا هر زنگ میومد مدرسه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

باید با یه مشاور کار بلد مشورت کنی

من پسرم وقتی کوچیک بود سرش گرم بازی میشد و دسشویشو نگه میداشت.منم وقتی حس میکردم باید بره دسشویی میگفتم الان هر کس دسشویی داره بره چون میخوام تا یه ساعت در دسشویی رو ببندم، هر کس دسشوییش بگیره تو شلوارش خرابکاری میکنه.اونم میدویید میرفت دستشویی😄😄کم کم درست شد

البته روش من من دراوردی بود و اگه به یه مشاور بگی شاخ درمیاره😂😂 

اونوقتا مشاور برا این چیزا مرسوم نبود