سوگلی_نی_نی_سایت مدیر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 2778 عنوان خانما کسی هست تو بندرعباس با بچه کوچیک تواین هوای آلوده مونده باشه | مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 31 پست همه بهم میگن برم شهردیگه خونه اقوامم و با وجود بچه کوچیک اینجانمونمشماهاکه بچه کوچیک دارید همه رفتید از بندر؟؟ خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏. این کاربری ششم منه☺️ 1404/02/07 | 12:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrsun1925 عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1679 بر باعث و بانیش لعنت اسمش روشه اتفاق ،ممکنه هرجایی بیفته .به جای نفرین بهتره دعا برای آرامش خانواده هایی که آسیب دیدن بکنیم وخدایی که در این نزدیکیست
سوگلی_نی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 2778 بر باعث و بانیش لعنت واقعا هزاران بار لعنت خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏. این کاربری ششم منه☺️
شهریوریm عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2739 نه خواهر بچه منم۳سالشه خونه ایم دستشویی هم توحیاط ولی مجبوریم دیگه اتفاقی که افتاده خداکنه فقط رحم کنه
hhopee عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 20207 اسمش روشه اتفاق ،ممکنه هرجایی بیفته .به جای نفرین بهتره دعا برای آرامش خانواده هایی که آسیب دیدن بک ... ولمون کن توروخدا با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم
سلاممممممممممممچ عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 3831 اخه کولرگازی اینجاهوارو میاره داخل و هوای خونه ها هم آلودس الان سمت اسکله میشینی؟؟اتیش هم تقریبا مهار شده بنظرم بمون اگر باز انفجار رخ داد برو البته اون موقع هم شلوغ ممکنه بشه شهر آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم
سوگلی_نی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 2778 سمت اسکله میشینی؟؟اتیش هم تقریبا مهار شده بنظرم بمون اگر باز انفجار رخ داد برو البته اون موقع هم شلو ... نه خودشهریم خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏. این کاربری ششم منه☺️
پریشون76 عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 659 من بیست سال از عمرمو بندر گذروندم. از دیروز دلم یه غمی داره واسشون. شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
mehrsun1925 عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1679 ولمون کن توروخدا ولت کردم برو به مدرسه ات برس.جز فحش و نفرین هیچی بلد نیستین. وخدایی که در این نزدیکیست
سوگلی_نی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 2778 سمت اسکله میشینی؟؟اتیش هم تقریبا مهار شده بنظرم بمون اگر باز انفجار رخ داد برو البته اون موقع هم شلو ... خود شهریم اماالان کاملاهوای بندرعباس آلودس. باد تمام دود رو از اسکله اورده تو شهر خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏. این کاربری ششم منه☺️
hhopee عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 20207 ولت کردم برو به مدرسه ات برس.جز فحش و نفرین هیچی بلد نیستین. خیلی لطف کردی واقعا در حقم با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم
سلاممممممممممممچ عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 3831 ولت کردم برو به مدرسه ات برس.جز فحش و نفرین هیچی بلد نیستین. حالا اشکال نداره جوش نزن بزار دوتا فحش هم بخورن نترس نهایت بیشتر اختلاس میکنن مسئولین نیاز نیست غمشون بخوری آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم
سلاممممممممممممچ عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 3831 خود شهریم اماالان کاملاهوای بندرعباس آلودس. باد تمام دود رو از اسکله اورده تو شهر من خودمم بندرماره الوده اس هوااگر سختت نیست برو یکوقت یک درصد دیدی به بقیه کانتینر ها گرفت شهر شلوغ شدالبته من نمیرم ولی شما بچه کوچیک داری برو آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم
mehrsun1925 عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1679 حالا اشکال نداره جوش نزن بزار دوتا فحش هم بخورن نترس نهایت بیشتر اختلاس میکنن مسئولین نیاز نیست غمشو ... من جوش نمیزنم .فقط میگم نفرین بکنی هیچی نمیشه ولی دعا برا آرامش خانواده های آسیب دیده باعث ارسال فرکانس و انرژی مثبت میشه برا اون ها. وخدایی که در این نزدیکیست
سلاممممممممممممچ عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 3831 من جوش نمیزنم .فقط میگم نفرین بکنی هیچی نمیشه ولی دعا برا آرامش خانواده های آسیب دیده باعث ارسال ف ... نفرین نمیکنن خودشون خالی میکنن خودشون خانواده اسیب دیده ان دیگه تو همین بندریم ما هم ایشالله که آتیش خوب مهار میشه اوضاع درست میشه آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم
mehrsun1925 عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1679 نفرین نمیکنن خودشون خالی میکنن خودشون خانواده اسیب دیده ان دیگه تو همین بندریم ما هم ایشالله که آتیش ... با نفرین کردن وانرژی منفی فرستادن خالی کسی خالی نمیشه . کلمات انرژی دارن. پس بهتره انرژی مثبت بفرستیم که تاثیر خولی هم داشته باشه. وخدایی که در این نزدیکیست