2777
2789
عنوان

خانما کسی هست تو بندرعباس با بچه کوچیک تواین هوای آلوده مونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه کولرگازی اینجاهوارو میاره داخل و هوای خونه ها هم آلودس الان

سمت اسکله میشینی؟؟

اتیش هم تقریبا مهار شده بنظرم بمون اگر باز انفجار رخ داد برو البته اون موقع هم شلوغ ممکنه بشه شهر

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

سمت اسکله میشینی؟؟اتیش هم تقریبا مهار شده بنظرم بمون اگر باز انفجار رخ داد برو البته اون موقع هم شلو ...

نه خودشهریم

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
سمت اسکله میشینی؟؟اتیش هم تقریبا مهار شده بنظرم بمون اگر باز انفجار رخ داد برو البته اون موقع هم شلو ...

خود شهریم اماالان کاملاهوای بندرعباس آلودس. باد تمام دود رو از اسکله اورده تو شهر

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
ولت کردم برو به مدرسه ات برس.جز فحش و نفرین هیچی بلد نیستین.

حالا اشکال نداره جوش نزن بزار دوتا فحش هم بخورن نترس نهایت بیشتر اختلاس میکنن مسئولین نیاز نیست غمشون بخوری

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

خود شهریم اماالان کاملاهوای بندرعباس آلودس. باد تمام دود رو از اسکله اورده تو شهر

من خودمم بندرم

اره الوده اس هوا

اگر سختت نیست برو یکوقت یک درصد دیدی به بقیه کانتینر ها گرفت شهر شلوغ شد

البته من نمیرم ولی شما بچه کوچیک داری برو 

حالا اشکال نداره جوش نزن بزار دوتا فحش هم بخورن نترس نهایت بیشتر اختلاس میکنن مسئولین نیاز نیست غمشو ...

من جوش نمیزنم ‌.فقط میگم نفرین بکنی هیچی نمیشه ولی  دعا برا آرامش خانواده های آسیب دیده باعث ارسال فرکانس و انرژی مثبت میشه برا اون ها.

وخدایی که در این نزدیکیست

من جوش نمیزنم ‌.فقط میگم نفرین بکنی هیچی نمیشه ولی دعا برا آرامش خانواده های آسیب دیده باعث ارسال ف ...

نفرین نمیکنن خودشون خالی میکنن خودشون خانواده اسیب دیده ان دیگه تو همین بندریم ما هم 

ایشالله که آتیش خوب مهار میشه اوضاع درست میشه 

نفرین نمیکنن خودشون خالی میکنن خودشون خانواده اسیب دیده ان دیگه تو همین بندریم ما هم ایشالله که آتیش ...

با نفرین کردن وانرژی منفی فرستادن خالی  کسی خالی نمیشه . کلمات انرژی  دارن. پس بهتره انرژی مثبت بفرستیم که تاثیر خولی هم داشته باشه.

وخدایی که در این نزدیکیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز