nokhodi مدیر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 697 عنوان چکار. کنم 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست ۱۷ روز از تولد. دخترم گذشت من هنوز. شیر. ندارم چکار. کنم ؟برام دعا کنید مادرشوهرم سوژه جدید. دستش اومده به شیر ندادنم گیر میده خیلی ناراحتم😭😭😭 یه دختر دارم شاه نداره 😍 1396/11/14 | 00:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nokhodi مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 697 لیدی میل بگیر بخور قرص های مکملتم ک دکترت تو زمان بارداری واست نوشته تا سه ماهگی دخترت بخور&n ... چه مکملی دکتر بهم مکمل نداذه بودخودمم اشتهام کم شده هر. چی رو به زور. میخورم یه دختر دارم شاه نداره 😍
بیسان724250 عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 14143 به خدا خیلی خوردم هر روز رازیانه قطره شیر افزا همه چی خوردم ولی😔 چرا پیش مادرشوهرهای اصلا هفته ای یکباربرو من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
helmajonam عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3714 تره میگن خوبه.تو نت جست و جو کنی خیلی راها هست امتحان کن بد نیست امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
کمیاب عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 171 همش میگه شیر. نداری شیر. خشک نده زنگ بزنم فلانی بیاد. بهش شیر. بده شیر. خشک بچه رو خنگ میکنه به شوهر ... شیرافزا صددرصد زیاد میکنه بخور تاثیر داره
nokhodi مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 697 قرص و قطر ه شیرافزا بخور بروزیردوش آب گرم ماساژ بده.لیدی میل بخور.رازیانه بخور.من که شیرمیدادن پسرمم ... خوردم تاثیر خیلی نداره یه دختر دارم شاه نداره 😍
nokhodi مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 697 چرا پیش مادرشوهرهای اصلا هفته ای یکباربرو خونم طبقه پایینه خودشم رن داییمه مامانم اومده پیشم اونم فضوله هر. روز دو سه دفعه میاد. واسه فضولی یه دختر دارم شاه نداره 😍
بیسان724250 عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 14143 خونم طبقه پایینه خودشم رن داییمه مامانم اومده پیشم اونم فضوله هر. روز دو سه دفعه میاد. واسه فضولی درتو ببند بگو زندایی خابم میاد..والا ..چقدربی ملاحظه آن بعضیا من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
بیسان724250 عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 14143 خونم طبقه پایینه خودشم رن داییمه مامانم اومده پیشم اونم فضوله هر. روز دو سه دفعه میاد. واسه فضولی من بجات بودم میرفتم تامدتی خونه ی مامانم...سایه شوهرم میگفتم به مامانت بگو جمع کنه خودشو من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
f_eskandari عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 1735 چه مکملی دکتر بهم مکمل نداذه بود خودمم اشتهام کم شده هر. چی رو به زور. میخورم مولتی پرینتال که تودوران بارداری میدن قرص اهن و کلسیم استفاده کن لیدی میل هم یه مکمله افزایش شیره مثله شیر خشک اونم بگیر بخور ❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️ 💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
nokhodi مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 697 من بجات بودم میرفتم تامدتی خونه ی مامانم...سایه شوهرم میگفتم به مامانت بگو جمع کنه خودشو گفتم بهش میگه مامانت که غریبه نیست اینجا راحت نباشه خونه برادرزاده شه احازه نمیده برم یه دختر دارم شاه نداره 😍