2821
2789
عنوان

چکار. کنم 😭

230 بازدید | 24 پست

۱۷ روز از تولد. دخترم گذشت من هنوز. شیر. ندارم 

چکار. کنم ؟

برام دعا کنید مادرشوهرم سوژه جدید. دستش اومده به شیر ندادنم گیر میده 

خیلی ناراحتم😭😭😭

یه دختر دارم شاه نداره 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیدی میل بگیر بخور 

قرص های مکملتم ک دکترت تو زمان بارداری واست نوشته تا سه ماهگی دخترت بخور 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
واشیر نداشتن مگه گیر دادن داره ☹مایعات بخور

همش میگه شیر. نداری شیر. خشک نده زنگ بزنم فلانی بیاد. بهش شیر. بده شیر. خشک بچه رو خنگ میکنه به شوهرم امروز یاد. داده بود. شیر. خشک نخره واسش😕

مایعات هم زیاد. میخورم بی فایده است

یه دختر دارم شاه نداره 😍

قطره ی شیر افزا و اب هویج و سوپ جو و اب گوشت زیاد بخور بزار بچت زیاد مک بزنه شیرت زیاد میشه به حرف اطرافیانم توجه نکن

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
همش میگه شیر. نداری شیر. خشک نده زنگ بزنم فلانی بیاد. بهش شیر. بده شیر. خشک بچه رو خنگ میکنه به شوهر ...

وا چه ادمایی پیدامیشه 😑

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
عزیزم غصه خوردن نداره.همین ناراحتی هم برات بده.مواد شیرافزا بخور 

به خدا خیلی خوردم هر روز رازیانه قطره شیر افزا همه چی خوردم ولی😔

یه دختر دارم شاه نداره 😍

قرص و قطر ه شیرافزا بخور بروزیردوش آب گرم ماساژ بده.لیدی میل بخور.رازیانه بخور.من که شیرمیدادن پسرمم صحیح و سالمه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
به خدا خیلی خوردم هر روز رازیانه قطره شیر افزا همه چی خوردم ولی😔

پس ولش کن ... گوربابای مادرشوهرش...والا شیرخشک بده راحت

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

ابگوشت درست کن با ماهیچه یا گوشت گوسفتدی..ابشو بخور با کاسه سربکش یعنی زیاد بخوری.....عرق رازیانه موثره..خوده رازیانه هم عالیه بگیر بزار با نبات بجوشه بخور..من که همه اینارو انجاممیدا م موثرربود

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹

هر چقدر بیشتر شیر بدی بیشتر شیر تولید می شه 

مایعات مقوی بخور 

غصه اصلا نخور 

چونه نی نی زود خسته می شه کم کم شیر بده بهش تعداد دفعات رو زیاد کن 

یه پودری هم هست واسه افزایش شیر داروخانه ها دارن 

2824
2823
2791
2779
2792