2821
2789
عنوان

چکار. کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 24 پست
لیدی میل بگیر بخور  قرص های مکملتم ک دکترت تو زمان بارداری واست نوشته تا سه ماهگی دخترت بخور&n ...

چه مکملی دکتر بهم مکمل نداذه بود

خودمم اشتهام کم شده هر. چی رو به زور. میخورم

یه دختر دارم شاه نداره 😍
به خدا خیلی خوردم هر روز رازیانه قطره شیر افزا همه چی خوردم ولی😔

چرا پیش مادرشوهرهای اصلا هفته ای یکباربرو

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تره میگن خوبه.تو نت جست و جو کنی خیلی راها هست امتحان کن بد نیست

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
قرص و قطر ه شیرافزا بخور بروزیردوش آب گرم ماساژ بده.لیدی میل بخور.رازیانه بخور.من که شیرمیدادن پسرمم ...

خوردم تاثیر خیلی نداره

یه دختر دارم شاه نداره 😍
چرا پیش مادرشوهرهای اصلا هفته ای یکباربرو

خونم طبقه پایینه خودشم رن داییمه مامانم اومده پیشم اونم فضوله هر. روز دو سه دفعه میاد. واسه فضولی

یه دختر دارم شاه نداره 😍
خونم طبقه پایینه خودشم رن داییمه مامانم اومده پیشم اونم فضوله هر. روز دو سه دفعه میاد. واسه فضولی

درتو ببند بگو زندایی خابم میاد..والا ..چقدربی ملاحظه آن بعضیا

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

من بجات بودم میرفتم تامدتی خونه ی مامانم...سایه شوهرم میگفتم به مامانت بگو جمع کنه خودشو

چه مکملی دکتر بهم مکمل نداذه بود خودمم اشتهام کم شده هر. چی رو به زور. میخورم

مولتی پرینتال که تو‌دوران بارداری میدن 

قرص اهن و کلسیم استفاده کن 

لیدی میل هم یه مکمله افزایش شیره مثله شیر خشک اونم بگیر بخور 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
من بجات بودم میرفتم تامدتی خونه ی مامانم...سایه شوهرم میگفتم به مامانت بگو جمع کنه خودشو

گفتم بهش میگه مامانت که غریبه نیست اینجا راحت نباشه خونه برادرزاده شه احازه نمیده برم

یه دختر دارم شاه نداره 😍
2824
2823
2791
2779
2792