2777
2789

من قرار بود یه تولد ۴ ،۵ نفری با دوستام بگیرم ، ما خونمون خیلی بزرگه ولی چون جدید پناهگاه نگهداری از حیوانات آسیب دیده زدم ، یه طبقه ۵۰ متری مونده واسه خودم و شوهرم ، برا همین گفتم کلا ۵ تا از دوستام رو بگم که جا کم نشه ، داخل طبقه خودمون هم اصلا حیوانی نمیره بیاد ، یکی از دوستام من فک کنم مشکلش با حیوانات از روز اول گفت تو کافه بگیر ولی خوب بچه ها من به خاطر ۵ نفر نمیتونم اینهمه ورودی کافه بدم ، بعد دیشبم با اون یکی دوستم دیدمشون ، اون یکی دوستم خیلی خوشحال بود داشت راجب لباس و اینا برا تولد می‌پرسید بعد این دوستم یهو شروع کرد با دعوا هی گفت من نیستما ، من تم رو نیستم تو عکسا هم نیستم ناراحت نشید ، بعد هم گفت اصلا کافه بگیر یه جا هم شنیدم که به دوستم میگفت عکسات پخش میشه اینستا 

حالا به نظرتون چیکار کنم؟ از برخوردش خیلی ناراحت شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم، این رفتار دوستت واقعاً بی‌احترامی بوده. وقتی کسی به طور صریح مخالفت می‌کنه و بعد هم شروع می‌کنه به بهانه‌جویی، یعنی اصلاً نمی‌خواد درکت کنه. تو که بهش گفتی چرا نمی‌خوای از حیوانات کنار بکشی، باید یه کم انعطاف‌پذیرتر بود. حالا هم باید بی‌خیال بشی. شاید خودت یه‌کم احساس جبهه‌گیری کرده باشی، ولی برای تو که تولد گرفتن با دوستا و جشن گرفتن با هم مهمه، اینطور کارا رو بی‌توجهی بهشون بکن. هر وقت دیدیش، با احترام بگو که شرایطت اینطور بوده، ولی دیگه پاشو یا به قول خودت نذار وارد زندگی‌ت بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!