2777
2789
عنوان

بیاید صحبت کنیم

127 بازدید | 16 پست

من حالم خوب نیست،بی هدف و بی دلیل میچرخم،میخوام یه کاری کنم‌اما هیچ‌انگیزه ای ندارم،دوست دارم هزارتاموفقیت کسب کنم،شب میگم از فردا استارت میزنم،روز که میشه از هزارتا افسرده بدترم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول اهداف کوچیک تعیین کن که قابل دسترسی باشه انگیزه داشته باشی برای شروعش بعد کم کم اهداف بزرگ تر

میدونی من خیلی تحت فشارم،همسرم باهرچیزی که باعث پیشرفتمه مخالفه،روستازندگی‌میکنم‌میگه بذار بریم شهر اونجاشروع کن،هیچ‌کاری هم برا رفتن ازاینجا نمیکنه،نه قبول میکنه خونمون رو بفروشیم نه پولی داره که شهرخونه بخریم،خیلی خودمو سرزنش میکنم خسته شدم ازاین وضع

هووووووف منم مدام هم دارم تحقیر میشنوم

منم خیلی خودمو سرزنش و‌تحقیرمیکنم

۲۵ سالمه،دوستام همشون به یه جایی رسوندن خودشونو،من چی‌ نشستم‌توخونه عمرم همینجوری میره

منم امروز خیلی ناراحتم من هیچ دوستی ندارم داخل کلاس را به تنهایی میگذرونم همه حداقل بک دپست معمولی ...

عزیزم،من انقدر رفیق صمیمی داشتم که وقتی دیگه بهشون زنگ‌نزدم اونام‌پیگیرم نشدن،اونقدری خودتو‌دوست داشته باش که فقط خودت برا خودت صمیمی ترین رفیق باشی

میدونی من خیلی تحت فشارم،همسرم باهرچیزی که باعث پیشرفتمه مخالفه،روستازندگی‌میکنم‌میگه بذار بریم شهر ...

وای عزیزم چه سخت🥲

به چیزایی مثل خیاطی یا کیک پزی علاقه ندارید؟ با آموزش مجازی پیش برید 

مفید هم هستن به نظرم

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
عزیزم،من انقدر رفیق صمیمی داشتم که وقتی دیگه بهشون زنگ‌نزدم اونام‌پیگیرم نشدن،اونقدری خودتو‌دوست داش ...

اخه چقدر تنهایی بکشم من الان خوابگاهی هستم داخل شهر غریب کافه تنهایی میرم سینما تنهایی بازار تنهایی خرید تنهایی و.... میدونم تنهایی بعضی وقتها خوبه نه همیشه

من حتی داخل تایم های استراحت کلاس هم هیچ کسی را ندارم باهاش حرف بزنم 

بعید میدونم کسی اندازه من تتهایی کشیده باشه من خیلی تنهام 

وای عزیزم چه سخت🥲به چیزایی مثل خیاطی یا کیک پزی علاقه ندارید؟ با آموزش مجازی پیش برید مفید هم هستن ...

پانچ‌دوزی رو‌مجازی یاد گرفتم اما هنوز شروعش نکردم،گلدوزی هم یه‌نمه سردرمیارم،اما هرکارمیکنم باز انگار هیچی،میدونی دوست دارم ازاین محیط لعنتی برم تا یکم نفس بکشم