هووووووف1990 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 2341 عنوان با پنجاه میلیون سیمونی خوب میشه گرفت 337 بازدید | 33 پست در حد لاکچری نه ولی اولین بارداریمه دوست دارم تا حدالامکان خودمو برسونم یه چیز خوب بگیرم تخت و کمد نمیشه جاش گهواره کنار مادر میگیرم شاغلم هستم لطفا خانومایی که خودشون تنهایی و شاغلم هستن خریدن و اتاقم کوچیک بوده چیا خریدن بگن ممنون همسرمم کمک میکنه ولی من دوست دارم خودم بخرم 1404/02/07 | 09:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبراااااااانه عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14012 اره میشه عزیزم واجباتوبگیر50ملیونم پول کمی نیس یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
timoty_shem عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 241 اره اگه نزدیکی میتونی بری قم اونجا قیمتا خوبه بنازم سیلی گردون که چهرم ارغوانی کرد:)
دخترتابستون۶۴ عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 4642 من و همسرم قرار شده باهم بگیریم یه گهواره هایی هست برقی میگن اونا خوبه مخصوصا برای کولیک بچه گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜
setin_77 عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 12467 راستش شاید نشه آخه خواهرم واسش بچه ش همین چند روز پیش ی پستونک خرید ۲ تومن چیز خاصی هم نبود معمولی بودولی اگه جمع و جور بخری شاید بشه .️.🩷🌝..
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 12821 نمیدونم . ما اصفهانیم رسمه بابامون سیسمونی میخره روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11763 چ کار خوبی میکنی تخت و کمد نمیگیریگهواره کنار تختم من جات بودم نمیگرفتم ب کار نمیاد زیادفقط لوازم ضروری مثل کریر اینا بگیرمن بجز کمد همه چی گرفتم بعد از ۲سال همه رو فروختم جا تنگ کنک بودن فقط چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
سحر_بلا عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 6628 چ کار خوبی میکنی تخت و کمد نمیگیریگهواره کنار تختم من جات بودم نمیگرفتم ب کار نمیاد زیادفقط لوازم ضر ... کمد نباشه پس لباس بچه کجا بزارم؟
دخترتابستون۶۴ عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 4642 اگه تهرانی برو عبدل آباد قیمتهاش مناسب تره ببین چه وسیله بیشتر برات کاربرد داره مثلا کالسکه یا صندلی ماشین کدومش بدردت میخوره بعضی وسیله ها بعد بدنیا اومدن متوجه میشی لازمه گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11763 کمد نباشه پس لباس بچه کجا بزارم؟ من کمد دیواری داشتم تو همون گذاشتم چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
سحر_بلا عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 6628 من کمد دیواری داشتم تو همون گذاشتم آهان نه من کمد دیواری هام کیپ کیپه
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 راستش شاید نشه آخه خواهرم واسش بچه ش همین چند روز پیش ی پستونک خرید ۲ تومن چیز خاصی هم نبود معمولی ب ... پستونک مارک هی اور شی هم اینقدر نیس چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
111111banoo عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 537 اگر با خودته در هر زمان خودت خرید کن خیلی بهتره تا الان بری کلی چیز بخری مثلاً الان فقط تا دو سه ماهگی لباس بخر بعدش کم کم متناسب قد و وزن و فصل خرید کن مثلاً الان سه چرخه تاب مهر زمانی که نیاز شد برو بخر