2777
2789

در حد لاکچری نه ولی اولین بارداریمه دوست دارم  تا حدالامکان خودمو برسونم یه چیز خوب بگیرم تخت و کمد نمیشه جاش گهواره کنار مادر میگیرم  شاغلم هستم 

لطفا خانومایی که خودشون تنهایی  و شاغلم هستن خریدن و اتاقم کوچیک بوده چیا خریدن بگن ممنون همسرمم کمک میکنه ولی من دوست دارم خودم بخرم 

اره میشه عزیزم واجباتوبگیر50ملیونم پول کمی نیس 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم . ما اصفهانیم رسمه بابامون سیسمونی میخره

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

چ کار خوبی میکنی تخت و کمد نمیگیری

گهواره کنار تختم من جات بودم نمیگرفتم ب کار نمیاد زیاد

فقط لوازم ضروری مثل کریر اینا بگیر

من بجز کمد همه چی گرفتم بعد از ۲سال همه رو فروختم جا تنگ کنک بودن فقط

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

اگه تهرانی برو عبدل آباد قیمتهاش مناسب تره 

ببین چه وسیله بیشتر برات کاربرد داره مثلا کالسکه یا صندلی ماشین کدومش بدردت میخوره   بعضی وسیله ها بعد بدنیا اومدن متوجه میشی لازمه 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

کمد نباشه پس لباس بچه کجا بزارم؟

من کمد دیواری داشتم تو همون گذاشتم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
راستش شاید نشه آخه خواهرم واسش بچه ش همین چند روز پیش ی پستونک خرید ۲ تومن چیز خاصی هم نبود معمولی ب ...

پستونک مارک هی اور شی هم اینقدر نیس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اگر با خودته در هر زمان خودت خرید کن خیلی بهتره تا الان بری کلی چیز بخری 

مثلاً الان فقط تا دو سه ماهگی لباس بخر  بعدش کم کم متناسب قد و وزن و فصل خرید کن 

مثلاً الان سه چرخه تاب مهر زمانی که نیاز شد برو بخر