2777
2789
عنوان

بنظرتون این دختر جه مشکلی داره

283 بازدید | 38 پست

سلام

قیافش خوبه تیپش امروزی

دختر نجیب و خوبی هست 

دانشگاه میره ولی از خونه خیلی بیرون نمیره 

توی دانشگاه هم کسی بهش پیشنهاد دوستی نمیده 

بیرونم که میره همون سالی یکبارم کسی بهش پیشنهاد نمیده 

توی فامیل کسی ازش خواستگاری نکرده حتی یدونه خواستگارم نداره

بنظرتون علتش چیه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخت بد

چقدر انرژی منفی چه ربطی به بخت بد داره

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

واییی بابا بسه دیگگگ

همه تاپیک میزنن چرا شوهر نمیکنم

چرا خوستگار نداریم چرا فلان فلان

چون دخترا اللن ۲ تا ۲ تا برداشتن به منو تو نمیرسه

پسرا هم دیگ ج نده دارن نمیان سمت دختر خوب

کسیم دیگ گردن گیر نداره

ازدواجم کم شده

حالا بشین هی فکر کن مشکلت چیه

ایشون مشکل نداره بقیه قدرشو نمیدونن

باید چکار کنه؟

واییی بابا بسه دیگگگهمه تاپیک میزنن چرا شوهر نمیکنمچرا خوستگار نداریم چرا فلان فلانچون دخترا اللن ۲ ...

مامانش گاهی اوقات با لحن شوخی بهش میگه توی این سن خواستگار نداری خیلی حرفه ها 

و این دختر مجبوره الکی بگه اگه خواستگارم داشتم شوهر نمیکردم

اهلش نیست 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اهلش نیست

درونگراس

مامانش گاهی اوقات با لحن شوخی بهش میگه توی این سن خواستگار نداری خیلی حرفه ها و این دختر مجبوره الکی ...

شاید راس میگه از کجا میدونی الکی میگه ، شاید به پسرا کشش نداره

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

مامانش گاهی اوقات با لحن شوخی بهش میگه توی این سن خواستگار نداری خیلی حرفه ها و این دختر مجبوره الکی ...

به مامانش بگو دوره زمونه فرق کرده

پسرااا هر هفته با یکین

دخترا هم زود پا میدن

دیگ حیا رفته

پسره این هفته با یکیه 

اون هفته با یکی دیگ

کسیاییم ک رابطه فاب دارن از قبل دارن

الان چی بشه خیلیییییی شانس بهت رو کنه

یکیو پیدا کنی ک بتونی فاب بزنی بعد مند سال بعد بیاد بگیرتت

وگرنه خبری نیست 

شاید راس میگه از کجا میدونی الکی میگه ، شاید به پسرا کشش نداره

مطمعنم که میگم

چون کسی سمتش نمیاد الکی به همه میگه خودم نمیخوام

باید چکار کنه؟

اخه میگی دانشگاه میره به نظر سنش کمه هنوز الان دخترا دیگه ۳۰ ازدواج میکنن .هبچ کاری نمیخواد بکنه درسشو ادامه بده بره سر کار ماشین بخره رانندگی یاد بگیره ورزش یاد بگیره کتاب همسر داری بچه داری بخونه اشپزی بکنه  پولتشو جمع کنه طلا بخره ب ای جهازش که بعدا پدر مادرش نخوان قسط و قرض جهاز و سبسمونی بدن دعای خیر پدر مادرش هم دنبالش هست   چون بعد که ازواج کنه دیگه وقت این کارها رو نداره.

با پسرا هم دوست نشه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا