iraykam مدیر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 8763 عنوان چیکار کنم جلوی زبونمو بگیرم راه حل بگید | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 39 پست من هر شکست عشقی ک میخورم میرم به دختر خالم میگماونم همیشههعع میگه مشکل از توعهتو لوتد نیستیتو زنانگی نداریتو عشوه بلد نیسیطرف میزاره میرهمشکل از توعه 1404/02/07 | 09:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطرنارنج۳۴ عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 543 اخرین بار پارسال بودکی گفت من تند تند عاشق شدم؟ خودت گفتی هر شکست عشقی میخورم درضمن اینا اسمش عشق نیست حداقل برا پسرا پسرا به دید سرگرمی بهش نگا میکنن نه عشق واسه همینم میرن درکل چیز خاصی نیس
5461_aban عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 1022 پسری که ولت میکنه چون سک س ندادی یا بهش دادی دیگه خسته شده فقط همینه در ضمن دختر خاله ها حسودن نمیخوام از خودم تعریف کنمولی من هیچ وقت همچین ادمی برای دختر خالم نبودمهمه شون اینجوری نیستن ک ...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀
iraykam مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 8763 خودت گفتی هر شکست عشقی میخورم درضمن اینا اسمش عشق نیست حداقل برا پسرا پسرا به دید سرگرمی بهش نگا میک ... درسته
تنهاستاره عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 4342 من نه سک،س ندادمنه دادم میان رو بودم خوب اونم میخواست ببره خونه حالا کامل نه وی حال کنه ارضا بشه برای ازدواج نبوده که
iraykam مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 8763 خوب اونم میخواست ببره خونه حالا کامل نه وی حال کنه ارضا بشه برای ازدواج نبوده که خب انشالله سگم بهش پا نده
تنهاستاره عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 4342 نمیخوام از خودم تعریف کنمولی من هیچ وقت همچین ادمی برای دختر خالم نبودمهمه شون اینجوری نیستن ک منم برای دختر خالم حسود نیستم ولی یه چیزای ریزی هست حوصله توضیح ندارم بعدا میفهمی خودت
تنهاستاره عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 4342 خب انشالله سگم بهش پا نده دلیل دوستی پسرا همینه نه زنانگی و چیزای دیگه جدیدا هم اینقدر پستن که از دخترا پول میکشن زنانگی فقط تشنه تر نگهشون میداره مردی که مال خرج کردن یا ازدواج نیست نگهش ندار یا زنانگیتو برای اون نگه دار
chucky_girl عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 748 اخه میدونی همینا چند روز دیگ میرن میشینن میگن وای فلانی هیشکی نمیخادش وای فلانی ترشیدسوای فلانی اله ... ترشیده حرف واقعا زشتیه 💔یکی دوست داره ازدواج کنه یکی دوست نداره و ازدواج نکردن چیز زشتی نیست ازدواج فقط یک انتخابه و بعضی ها افکار بدی دارن و تو مسئول افکار اشتباه اونا نیستی هر موقع استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید 🌝✨