همیشه دکتر هلاکویی میگه مادرایی که همسرشونو از دست میدن فرزند پسرو تبدیل به همسرشون میکنند من اینو ل ...
بله
به نوعی میخوان ادای دین کنن به مادر و عذاب وجدان دارن
... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
ببینین بعضی از خانواده های شوهر اصلا ببینیشون میگی بهتر از اینا تو دنیا نیس اینقدر که مارموزن
احتمالا استارتر عروس چنین خانواده ایه
... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
عزیزم برو پزشک قانونی به هر دلیلی حق نداشت بزنتت یعنی چی ؟ اوتم تو سر و این طوری اونم جلو بچه . ما فکر می کنیم بچه ها نمی فهمنن ولی بهتر از ما می فهمن . حساب کارو بیار دستش . اونم حرف بد زده و اشتباه کرده شمارو برده خونه مادرش .
چرا ما زن ها فکر می کنیم مردا حق دارن بزنن . دیگم لطفا خودت خودت رو نزن .
ای بابا منم هفته ای دو سه بار حسابی کتک میخورم. ازدواجمون کاملا سنتی بود و خانواده ها بشدت مذهبی و شهرستانیم. اینجا اصلا من تا حالا ندیدم کسی طلاق بگیره و دو ساله ازدواج کردیم. از خونه نمیتونم برم بیرون معمولا و همیشه هم با کمربند یا تسمه یا هرچی تو انباری که صدا نره شلاقم میزنه. دیگه دارم عادت میکنم بهش. نمیدونم شاید حقمه شلاق بخورم.