2821
2789

عزیزم ناراحت نشین ولی فک کنم یکم شمااخلاقتون تنده یکم نرمتر باشوهرتون برخوردکنین کاریم به مادرشوهرتون نداشته باشین 

اگه حرفیم هست بامنطق مهربونی باشوهرتون صحبت کنین😅

یکی از بدترین چیزایی که میتونی تجربه کنی اینه که از کسی ضربه بخوری که سختی های زندگیتو براش توضیح دادی بدونه چقد از درون شکستی و آسیب پذیری و دقیقا همون کاریو انجام بده که میگفت هیچوقت انجام نمیده واقعا چرا دقیقا زخمو نشونش بدی همونجا رو دوباره پاره کنه و نمک بریزه اونقدر دلم ازت شکست که فکر نکنم دیگه دلم باهات صاف بشه تو اصلا مسلمون هستی که قسم آقام ابوالفضل العباس خوردم که من جز موقعی که فقط خودت خواستی با کسی حرفی نزدم ولی بازم داری تهمت میزنی خجالت تو باید بکشی که قسم باب الحوائج که بزرگترین مقدسات هست برات خوردم باور نکردی خیلی ازش بترس همین  دیگه هم مهم نیست من همیشه پیش خودم و خدای خودم سر افرازم که تو این رفاقت کم نزاشتم ولی تو اخرین نامردیتو هم نشونم دادی و رفتی خوب شد این روزها رو هم با چشمام دیدم کسی که تک تک دردامو میدونست همون دردا رو دوباره بهم داد  نه من قلبم تیره تار نیست این آدما بودن که منو به این حال و روز انداختن ولی توخیلی از بالا به آدما نگاه میکنی اینقدر غرور و تکبر خوب نیست چون که بالاخره عاقبت هممون یه جاست بی رحم تر از تو ندیدم اون حرفایی که بهم زدی تا مغز استخونمو سوزنوندی به کنار و اون دردل هایی که به عنوان یه خواهر هم باهات میکردم و با تک تکشون بهم زخم زبون زدی  اونم به کنار ولی کسی که به خواهرش تهمت بزنه اشکشو در بیاره هیچ وقت خواهرش نبوده فقط می تونه دشمنش باشه  بترس از روزی که خدا صدای شکسته های دلمو بشنوه  سر پل صراط اگه اون تهمتهایی که بهم زدی رو ثابت کردی که هیچ ولی اگه نکردی سر همون پل ازت نمیگذرم و حلالت نمیکنم فکر کردی می بخشمت بخاطر این زخم عمیقی که به قلبم زدی و رفتی خدایا دیدی ادمهایی که از جفت چشمام بیشتر بهشون اعتماد داشتم با دلم چیکار کردند و رفتند خدایا اشکامو دیدی خدایا صدای شکستن دلمو از سر تهمت نا حق شنیدی که جز تو شاهدی نداشتم خدایا ببین شاهد همشون باش شاهد باش کسی که بهش میگفتم خواهر چجوری در حقم خواهری تموم کرد و رفت من که سکوت کردم و رفتم ولی بدون دنیا همیشه اینجوری نمیمونه به همین غروب جمعه قسم به همین اشکهای دل شکستم قسم هیچوقت نمیبخشمتون
اسهال که گریه نداره

شوهر من مادرش عطسه کنه از غصه میمیره و زنده میشه

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتایی که نیست خانوادشم تردم میکنن بهد وقتی که بر میگرده همش نقش بازی میکنند دیگه کم آوردم

عزیزم چرا اینقدر رفتار و رفت و آمد مادر شوهرت برات مهمه.هرچی کمتر سراغت بیان و برن بهتر.زندگیت آرومتر.وقتی دلخوری از مادر شوهرت داری با خنده و آروم بهش بگو.نزار رو دلت سنگینی کنه که اینجوری سر شوهرت خالی کنی.خدا بهت رحم کرده.فقط الان مراقب خودت باش دور از جون اتفاقی بذات نیافته.الانم خودتو به حال بدی بزن شوهرت بترسه دیگه این کارت نکنه.بعدا هم ازش عذر خواهی کن که حرف باباشو زدی و بهش بگو کارش خطرناک بوده. اگه اتفاقی برات میوفتاد دیگه نمیتونست جواب خانوادت بده. 

الان مهم نیس چرا زد چجوری زد مهم اینه ضربه خوردن سر خیلی خطرناکه خیلیا سرشون ضربه دیده شب ندونستن خو ...

همینک بگو ... یکی نمیاد بگه سرت ضربه خورده الان زنده ای؟؟سالمی ؟؟سرگیجه و تهوع نداری؟؟ دکتر نرفتی؟؟

عااااااشق ایناییم که یکی میگه کتک خوردم (یا کتک زدم) میگن؟؟چرا؟؟!!!!!!

واقعا چراش مهمه؟؟!!! یعنی دلیلی وجودداره برای توحش و خشونت فیزیکی؟؟!!!واعجبا....

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
عزیزم ناراحت نشو ولی خودتم مقصری گلم، آخه کدوم مادر شوهری عروسشو دعوت میکنه ک شما بهت برخورده، سعی ک ...

دعوت نکردتش از کرمشه سر یه جریانی از حرف من اشتباه برداشت کرد که ما هر جمعه خونه شماییم‌و من نمیتونم خانوادمو ببینم در حالی که به جان دخترم منظورم این نبود عقده ایی دیگه دعوت نمیکنه

شوهر من مادرش عطسه کنه از غصه میمیره و زنده میشه

والله انقدر که برا بچه ام زحمت کشیدم و 100% شماهام کشید میگم بچه وقتی بزرگ شد هرکاری واسه پدر و مادرش بکنه بازم زیاد نکرده به خدا

پس همون لیاقت اسهال مادرشو داره

نمیدونم چرا من عروس شدم اون سرماخورد و باید اونو میبرد دکتر و درمانگاه 

سر دخترم زایمان کردم که اونطوری اونوقت تازه میگفت باید تو هم باهام بیای که مامانم بچه را ببینه 

سر پسرم هم که یهو اعلام کرد دخترم سومیش تو راهه و شوهرش هم کارش راه دوره (که شوهر من بره بهش هر روز سر بزنه و نازش را بکشه 

این وسط من همیشه نخودی بودم 

تازه دوران بارداری وحشتناکی داشتم و کمک حال هم نداشتم اونوقت مادزشوهرم میگفت پس قدیما چه میکردن که هفت شکم میزاییدن

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

به خدا از استرس چند وقته قلبم نامنظم میزنه بهش گفتم عین خیالش نیست امروز نشسته کنار مادرش مامان جون ...

عزیزم ناراحت نشو ک مریضیتو ندید میگیره تو ام ازش پول بگیر خودت برو دکتر والا برا سلامتیه خودت ارزش قایل شو حتما مگه باهات باید بیاد بشینه همون ور دل ننش ناز همونو بکشه بهتره 

عشقم فقط پسر کوچولوم   
والله انقدر که برا بچه ام زحمت کشیدم و 100% شماهام کشید میگم بچه وقتی بزرگ شد هرکاری واسه پدر و مادر ...

بله درسته 

من مخالف کمک کردنش نیستم 

ولی منم ناسلامتی تازه زایمان کرده بودم برای اونا تا پای مرگ رفتم

اول اینکه بچه رو تو سینک ظرفشویی نمیشورن دوم اینکه اول فحش دادی سوم اینکه اول کتک زدی چهارم اینکه ...

بیا شماهم یه فصل بزن یعنی تو خودت هیچوقت جواب شوهرتو نمیدی اصلا گوه خورده مرتیکه به هر دلیلی بیجا میکنه دست بلند میکنه رو زن اونم به سرش کثافت حمال زورشون به زن میرسه الهی بشکنه دستش 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
عزیزم ناراحت نشو ک مریضیتو ندید میگیره تو ام ازش پول بگیر خودت برو دکتر والا برا سلامتیه خودت ارزش ق ...

همیشه دکتر هلاکویی میگه مادرایی که همسرشونو از دست میدن فرزند پسرو تبدیل به همسرشون میکنند من اینو لمس کردم خدا شاهده دخترم تب داشت زنگ زده به شوهرم میگه نگران نشو راه دوری نه نه تب نداره انگار من دروغ میگم به همسرم بعد هودش زنگ زده گریه گریه واسه همسرم که پام درد میکنه نمیتونم راه برم