2821
2789

زدن کلا اشکال داره اولین سیلی شما زدی😑توقع داری نازت کنه پشت سر مرده حرف زدی منم باشم پدرمو دوس دارم عصبی میشم خوبه نکشتت😑

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
شما رفت و آمد داشته باش منتها سرسنگین باش یا غیرمستقیم به مادرشوهرت بگو که ناراحتی.بعضی از مردا رو خ ...

یه ذره سر و سنگین باشم خودشو میکشه فکر میکنه مادرش زن دومشه به خدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتایی که نیست خانوادشم تردم میکنن بهد وقتی که بر میگرده همش نقش بازی میکنند دیگه کم آوردم

خیلییییی از خانواده شوهرا این طورن. فقط جلو پسر، عروسو تحویل میگیرن

شما کم که حالت بهتر شد یه کم سیاست باید یاد بگیری

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

هیچ مردی حوصله این بحثهای خاله زنکی عروس و مادرشوهر رو ندداره

یا خودت مشکلت روو باهاشون حل کن

یا کلا ندید بگیرشون و سکوت کن

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
زدن کلا اشکال داره اولین سیلی شما زدی😑توقع داری نازت کنه پشت سر مرده حرف زدی منم باشم پدرمو دوس دار ...

من زدم چون تو دستشویی به سمتم هجوم آورد من کشیدم عقب نزدیک بود سر بچم بحوره تو دیوار منم تحت تاثیر این موضوع زدم

هیچ مردی حوصله این بحثهای خاله زنکی عروس و مادرشوهر رو ندداره یا خودت مشکلت روو باهاشون حل کن یا ک ...

منم تمایلی به دخالتش ندارم ولی وقتی نیست دائم منو مجبور میکنه بچه رو ببر مادرم ببینه

من زدم چون تو دستشویی به سمتم هجوم آورد من کشیدم عقب نزدیک بود سر بچم بحوره تو دیوار منم تحت تاثیر ا ...

پس یعنی اول اون شروع کرده؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
دقیقا ...نمیدونم کدومتون تنهایی بچه بزرگ کردید که درکم کنید

درکت میکنم عزیزم 

و من در شرایطی که تازه زایمان کرده بودم و افسردگی بعد از زایمان و خیلی مشکلات دیگه داشتم شوهرم ب فکر مادرش بود که 

گلاب به روتون اسهال گرفته بود مثل دخترا برای مادرش گریه میکرد 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

درکت میکنم عزیزم  و من در شرایطی که تازه زایمان کرده بودم و افسردگی بعد از زایمان و خیلی مشکلا ...

اسهال که گریه نداره

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

عزیزم ناراحت نشو ولی خودتم مقصری گلم، آخه کدوم مادر شوهری عروسشو دعوت میکنه ک شما بهت برخورده، سعی کن حداقل ب خاطر خانواده شوهرت بحث نکنی اصلا ارزش ندارن

عشقم فقط پسر کوچولوم   
درکت میکنم عزیزم  و من در شرایطی که تازه زایمان کرده بودم و افسردگی بعد از زایمان و خیلی مشکلا ...

به خدا از استرس چند وقته قلبم نامنظم میزنه بهش گفتم عین خیالش نیست امروز نشسته کنار مادرش مامان جون واسه زانوت خواستی بری بگو من ببرما بگووو