2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همیشه دکتر هلاکویی میگه مادرایی که همسرشونو از دست میدن فرزند پسرو تبدیل به همسرشون میکنند من اینو ل ...

بله 

به نوعی میخوان ادای دین کنن به مادر و عذاب وجدان دارن

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بله درسته  من مخالف کمک کردنش نیستم  ولی منم ناسلامتی تازه زایمان کرده بودم برای اونا تا ...

اتفاقا میگم چقدر کمن مردایی که مدیریت کنن روابط همسر و والدینشونو و هر دو راضی باشن 

ببینین بعضی از خانواده های شوهر اصلا ببینیشون میگی بهتر از اینا تو دنیا نیس اینقدر که مارموزن 

احتمالا استارتر عروس چنین خانواده ایه 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خانمای معلم اخلاق درستکار اگه نمیتونین همدردی کنین برید نصایح کاربردیتونو تو زندگیتون استفاده کنین اینجا نیاز نیست بخدا !!

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

شوهرتو بخشیدی؟الان باهاش خوبی؟من خیلی حالم بده.از شوهرم متنفر شدم.سختمه باهاش زیر یه سقف زندگی کنم.خیلی ناجور میزد.گوشمو داغون کرده.هر از چندگاهی چرک میکنه.دندون درد شدید میگیرم.ضعف اعصاب گرفتم.توروخدا بیا بگو چجوری با احساست کنار اومدی

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

عزیزم برو پزشک قانونی به هر دلیلی حق نداشت بزنتت یعنی چی ؟ اوتم تو سر و این طوری اونم جلو بچه . ما فکر می کنیم بچه ها نمی فهمنن ولی بهتر از ما می فهمن . حساب کارو بیار دستش . اونم حرف بد زده و اشتباه کرده شمارو برده خونه مادرش . 

چرا ما زن ها فکر می کنیم مردا حق دارن بزنن . دیگم لطفا خودت خودت رو نزن . 

همینک بگو ... یکی نمیاد بگه سرت ضربه خورده الان زنده ای؟؟سالمی ؟؟سرگیجه و تهوع نداری؟؟ دکتر نر ...

افرین موافقم . یعنی چی اخه ؟ به هر دلیلی حق ندارن بزنن من بودم می رفتم پزشک قانونی تا حساب کار دستش بیاد 

ای بابا   منم هفته ای دو سه بار حسابی کتک میخورم. ازدواجمون کاملا سنتی بود و خانواده ها بشدت مذهبی و شهرستانیم. اینجا اصلا من تا حالا ندیدم کسی طلاق بگیره و دو ساله ازدواج کردیم. از خونه نمیتونم برم بیرون معمولا و همیشه هم با کمربند یا تسمه یا هرچی تو انباری که صدا نره شلاقم میزنه. دیگه دارم عادت میکنم بهش. نمیدونم شاید حقمه شلاق بخورم.

2823
2791
2779
2792