2821
2789

چراااا مردا اینجوری شدن آخه ؟خدا بزنتشون که دست رو زن بلند نکنن

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی الانکه پاشو با تاکسی تلفنی چیزی برو بیمارستان عکس بندازن چیزی نشده باشه همونجاهم بگو شوهرت اینکارو کرده پرونده پزشک قانونی تشکیل بده

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

من یه بار کتکم زد چهار ماه قهر بودم خونه بابام.ده بار رفتن و اومدن تا برگشتم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

به جای اینکه متمدن تر بشیم داریم عقب گرد میکنیم همین جور پیش بریم یواش یواش به عصر حجر میرسیم 😠

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان مهم نیس چرا زد چجوری زد مهم اینه ضربه خوردن سر خیلی خطرناکه خیلیا سرشون ضربه دیده شب ندونستن خوابیدن صبح بیدار نشدن دور ازجونت تروخدا پاشو برو دکتر خیالمون راحت شه شوهرتم بترسون بگو دارم از حالت تهوع میمیرم.حالت تهوع که نداری؟بینیت خون نیومد؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

میگم نکنه حالش بدشده؟😟😔

استرس گرفتم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

اصلا دعوایی نبود من سر یه ماجرایی که خیلی طولانیه و حوصله ندارم بگم دوست نداشتم برم خونه مادرش اما به زبون نیاوردم و فقط یه کم با ناراحتی رفتم خودش خبر داشت از چی ناراحتم دست پیش گرفت و اخم وتخم خلاصه رفتیم و برگشتیم طبق معمول نشست گوشه مبل و سرش تو گوشی منم گفتم با من مشکل داری این بچه رو تنها نزار الان یه مدت طولانیه تورو ندیده کنارش باش داشتم بچه رو میشستم پاشو سر داد تو سینک دستشویی با صدای بلند گفتم ااااا مادر جون داد زد روانی با بچه ۷ ماهه هم بلد نیست حرف بزنه منم قاطی کردم داد ولیداد کردم زدم تو صورتش اونم زد تو گوشم منم گفتم فردا گورتو گم‌میکنی درحواست طلاق میدی .... بابات نیستی اگه نری اونم وحشی شد و حمله کرد که بابای من مرده تو چرا توهین میکنی چندین بار زد تو سرم که کلیپسم شکست بعدشپ سرم کوبید چند بار تو زمین

الان بگیم خودت مقصری ناراحت میشی؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز