2777
2789
عنوان

کراشم

91 بازدید | 8 پست

سلام

ی مدت تو اینستا استوریمو ریپلای میکرد حرف میزدیم

دیشب گفتم ی چیزی میخوام بهت بگم ناراحت نشو دیگه بهم دیگه پیام ندین دلیلشو ازم نخواه نمیتونم بهت بگم

گفت:چرا

بعدش گفت:خب بگو؛اینجوری نمیشه که تو یچی بگی بعدش بری😬😬این استیکرم گذاشت

گفتم دلیلشو بگم قبول میکنی دیگه پیام ندی؟

گفت حالا تو بگو...

بهش بگم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا ببخشید چرا انقدر خودتونو میزنید به دیوانگیی اخه این واکنش ها چیه که میدید ، تو هر تاپیکی میرم وضعیت همینه 

بابا یکم عاقل باشید 

پیام ندیم یعنی چی خب ریپلای استوریت رو براش ببند اینجوری بهش برنمیخوره طرف هم نمیپره 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

مادرش

کامل بگو ما علم غیب که نداریم😂😐

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

جریانش مفصله...بهش گفتم دلیل نخواه😔

باش اوکی