2777
2789
عنوان

فال حافظ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 68 پست

نیلای منم بگو.

البته من به نیت غزل میخونم نه فال. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیت کردم اسمم پری هست

غزل ۲۳۰ 

در هرکار که میخواهید پافشاری می کنید و از خود شجاعت ب خرج میدهید خودتان میتوانید بدون کمک همه کاری را انجام دهید از چیزی نترسید 

در همه حال خدا ب شما کمک میکند و شما بر همه دشمنان غلبه میکنید

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

غزل ۲۳۰  در هرکار که میخواهید پافشاری می کنید و از خود شجاعت ب خرج میدهید خودتان میتوانید ب ...

ممنون گلم😍😍😘😘😚😚😙😙😗😗خدا به عزیزت سلامتی بده و به خواسته دلت برسی زودتر دعات کردم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
👱

نا امید نباش دست روی دست گداشته ای درصورتی که باید خودت نیز همت کنی و خداوند ب تو کمک کند جفا پیشه نباش کسی که فتنه ها را برپا کرد ب زودی رسوا میشود حسودان نمیگذارند ب مراد دلت برسی گاهی وقتت را صرف عبادت کن تا رحمت خدا شامل حالت شود 

غزل ۱۱۹

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

نا امید نباش دست روی دست گداشته ای درصورتی که باید خودت نیز همت کنی و خداوند ب تو کمک کند جفا پیشه ن ...

مرسی عزیز😍

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792