2777
2789
عنوان

حسابداری

102 بازدید | 17 پست

نمیدونم چرا یهو روانشناسی دلمو زد عاشق حسابداری شدم😁

خدایا شکرت سرم زودتر ب سنگ خورد ...زود فهمیدم🤲😩

حالا سوالم اینکه دانشجوهای کارشناسی حسابداری بیان بگن درسای کارشناسی حسابداری پیام نور چیه مثلا تاریخ ادبیات و اینا هم داره یا فقط کتاباش نوشته حسابداریو مربوط ب حساب کتاب؟؟؟؟

ممنون از همتون🌹🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰🙌🙌🙌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصول حسابداری 1.2 

حسابداری صنعتی 

حسابداری میانه 

ریاضی 1.2

آمار 1.2 

اقتصاد خرد و کلان 

عمومی ام فارسی و زبان با چن تا درس معترف 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

هی میگفتن نمیدونم سخته و فلان و فلان شوهرم هی میگه سخته نمیتونی ..میخوام روشو کم کنم بگم چی چیم از تو کمتره مثلا تو الان خیلی مثلا ذهنت خوبه ؟؟با رفتاراش ب من میگه تو خنگی اخه حتی ندیده من جلوش تو زندگی درس بخونم ...اره قبول دارم خیلی خریتا کردم تو زندگیم مثلا یکیش اینکه خودشو انتخاب کردم ...نمیدونم چون فکر میکنن من انتخابش کردم میگن حتما عقلش کمه وگرنه کی با پسرا ما زندگی میکنه خودشم تو ذهنش میگه اینهمه بلا سرش اوردیم واقعا چرا وایساده داره زندگی میکنه این عقلش مونگله عقلش کمه جلو خودشم گفتم 

گفتم که والا بابات تیکه میندازه هر دفعه یبار یه راهکار برای کاری دادم برگشت با تمسخر بهم گفت چه عجب عقلت کشید ...سر زبون نداشتم بچه بودم .مثل دختر تررررشیده سن بالای خودش نبودم بمونم کسی در خونه بابامو نزنه عقلم بزرگ شه اومد گولم زد ولی الان یکم بزرگ شدم اگه الان میگفت برمیگشتم میگفتم اره واقعا اگه عقل داشتم الان اینجا پیش تو نشسته بودم که این حرفا رو بشنوم پیر سگه ها از اون حرومیا که کاباره میرفته و عرق میخورده خلاصه خیلی بی ناموسه الانم هفتادو خورده ایی سن داره یواشکی گفته من زن میخوام اون زن افریتم انقد حسوده که نگو😝😝😝😝

هیچی حالا بگذریم شوهرم خودش لیسانس حسابداری داره بعد من میگم میخوام برم حسابداری سریع میگه نه حسابداری بری میمونی توش خیلی سخته مثلا الان تو خیلی ذهنت زرنگ بپده مه راجب من میگی اینجوری ادم بش بر میخوره داره النن میگه تو عقلت نمیکشه ...منم گفتم حالا تو مطمعنی من نمیتونم...

چمدونم دنیای عجیبیه دنیا برعکسه خدا 

روانشناسی هیچی توش نیست

دقیقا میخواستم برای ازمون استخدامی اموزش پرورش که فهمیدم با حسابداری هم میشه هنر اموز حسابداری تو هنرستان باشی راحتره از معلمی هم حقوقش بیشتره بچه ها کوچیک نیستن اذیت میشه ادم خیلی سخته ابتدایی

هی میگفتن نمیدونم سخته و فلان و فلان شوهرم هی میگه سخته نمیتونی ..میخوام روشو کم کنم بگم چی چیم از ت ...

حالا میخای روی شوهرتو کم کنی اوکی 

ولی دختر ترشیده واژه قشنگی نیس 

حداقل ما که زنیم واسه همدیگه ارزش قائل بشیم 

همه ترماش همینن

حسابداری پیشرفته 

تحقیق در عملیات 

درساش همینه دیگه 

من خودم مدیریتم اینا درسایی بود که با بچه های حسابداری مشترک داشتیم 

اگه ریاضیاتت خوب نیس مناسبت نیس 

من خودم ریاضیم خوب بود ولی الآن پاچیدم 

حسابداری پیشرفته تحقیق در عملیات درساش همینه دیگه من خودم مدیریتم اینا درسایی بود که با بچه های حساب ...

شما که داری میخونی عزیزم بگو مثلا کسی که تو دبسرستان ریاضیاشو ۱۳/۱۴میشده از پسش برمیاد؟؟شوهرمم لیسانس حسابداری داره ولی جلوش نمیتونم بگم میخوام برم حسابداری میترسم میخوره منو😆😆

ممنون چندتا گرایش داره؟؟؟حسابداری

ببین اگه میخای خودت حسابدار بشی اصلا به درسای دانشگاه اکتفا نکن که هیچی یادت نمیدن 

برو بیرون کلاس دوره ببین قشنگ 

از همه بهتر حسابداری مالی 

بلد باشی نونت تو روغن 

بعد اینکه یاد گرفتی برو کمک حسابدار شو 

یه حقوق کمی هم بهت میدن ولی خب تجربه ای کسب میکنی ارزش داره 

چند سالته؟؟ 

شما که داری میخونی عزیزم بگو مثلا کسی که تو دبسرستان ریاضیاشو ۱۳/۱۴میشده از پسش برمیاد؟؟شوهرمم لیسان ...

آره میتونی ریاضی و آمارش و پاس شی 

واسه درسایی مثل حسابداری صنعتی و پیشرفته و میانه بیشتر باید خود حسابداری و درک کنی 

از شوهرتم میتونی کمک بگیری