2777
2789
عنوان

به نظرتون کی مهاجرت کنم

140 بازدید | 9 پست

اگر تا این شهریور باشه خیلی خیلی اذیت میشم برا زبان اگر شهریور بعدی باشه هم از زندگی لذت بردم هم با خیال راحت میرم

اما میترسم دیر برم یه مشکلی به وجود بیاد

🥰🥰

من جات باشم هرچی زودتر میزارم میرم از اینجا

زبانو اونجا تو شرایطش و تو جامعه قرار بگیری راحته راحت یاد میگیری به مرور

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جات باشم هرچی زودتر میزارم میرم از اینجا زبانو اونجا تو شرایطش و تو جامعه قرار بگیری راحته راحت ی ...

نه خب من اگر این شهریور برم مهاجرتم تحصیلی میشه شهریور بعدی کاری. کاری برم بهتر ولی میترسم مشکلی پیش بیاد

🥰🥰

نه خب من اگر این شهریور برم مهاجرتم تحصیلی میشه شهریور بعدی کاری. کاری برم بهتر ولی میترسم مشکلی پیش ...

معلوم نیست اخه اوضاع چطور بشه هر لحظه یه قضیه جدید پیش میاد

کاش زودتر بری

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

یه سوال چقدر هزینه می کنید ک برید؟

اونجا خونه اجاره میکنید یا خوابگاه میدن بهتون؟

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

ببین تا یک هفته بعد مملکت معلوم نیست و اینکه تو فصل گرم و تابستون احتمال ج ن گ زیاده. برو فقط سریع گیر میکنی یهویی.

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون