2777
2789
عنوان

حرف بدی زدم؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟ بد گفتم؟

پ ن پ😅

اخه یعنی چی قبل عقد خوشم نیومد 

بنده خدا میگه به زور پای سفره عقد باهام نشسته 

بعدش دیده چاره ایی نداره گفته بزار عاشقش شم🤔

میخوام بهت بگم امکان داره اینطوری برداشت کنه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

نه چرا بد باشه منم ب شوهرممم اون وقتا که دوس بودیم هی ازم میپرسید دوسم داری منم میگفتم نه میگف پس چرا باهام میای بیرون میگفتم دوس دارم بگردم ...خیلی میخندید..😀😀😀😀😀

پ ن پ😅 اخه یعنی چی قبل عقد خوشم نیومد  بنده خدا میگه به زور پای سفره عقد باهام نشسته  ...

دقیقا برداشتش همین بود

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

اگر میگفتی هر روز بیشتر از قبل دوستت دارم، خیلی بهتر بود. هم معلومه که قبلا اینقدر دوستش نداشتی، هم کلا مثبت بیان کردی. ولی توی حرفی که خودت زدی، بار منفی هم داشت که همون باعث ناراحتیش شده. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
یه کوچولو ناراحت شد میگه اگه دوسم نداشتی چرا بله گفتی 

جز راست نباید گفت 

هر راست نشاید گفت😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
دقیقا برداشتش همین بود

کلا حرف دو پهلو نباید به اقایون زد اون جنبه منفیشو برداشت میکنن

سعی کن دلخوریشو برطرف کنی 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

سلام؛ بهش بگو مهم الانه که عاشقت هستم؛ بهتر بود میگفتی الان نسبت به قبل عقد علاقم بهت بیشتر شده، الانم همین رو بهش بگو بهش بگو منظورم این بوده که علاقم نسبت به قبل بیشتر شده ؛خود اون موقع هم یه سری خصوصیات توی  تو دیدم که بهت بله گفتم؛ سعی کن بیشتر تر هم بهش توجه کنی تا دلش دربیاد

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

خراب کردی 

منم امشب گل کاشتم😓

به شوهرم گفتم واقعا احساس گناه و عذاب وجدان دارم که قبل از عقد با هم بیرون میرفتیم  اونم گفت یعنی اگه الان بود نمیومدی باهام گفتم بهیچ وجه😐

به خودش گرفته که پشیمونی از ازدواج بامن😔