paariissa مدیر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 عنوان حرف بدی زدم؟!! | مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 32 پست به شوهرم گفتم قبل عقد زیاد ازت خوشم نمیومد ولی وقتی عقد کردیم عاشقت شدم، خاستم حرف عشقولانه بزنم، حرف بدی زدم عایا😐؟؟؟!!! خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌 1396/11/13 | 23:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paariissa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 طرف روکلا منهدم شخصیتی کردی😁😁 از دلش دربیار طفلک گناه داره اخه برعکس من الان تو قهرم و اون منت کشی میکنه😂 خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
paariissa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 کلا حرف دو پهلو نباید به اقایون زد اون جنبه منفیشو برداشت میکنن سعی کن دلخوریشو برطرف کنی ناز کردم یکم دیر اومد نازمو بکشه دیگه کلا اشتی نمیکنم😂 خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
paariissa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 اگه همین حرف رو خودش بهت میزد ناراحتی میشدی؟ نه فک نکنم خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌