2777
2789
عنوان

کنکور

197 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها لطفا اگر میتونید راهنمایی کنید 

من امسال نتونستم با توجه به شرایطی درسم رو خوب بخونم رشتم تجربی هست 

اما امسال باید به نحوی دانشگاه آزاد برم چون اگه پشت کنکور بمونم ممکنه خانوادم (چون آدمای هستن که ذهنشون پوسیده) کلا منو شوهری چیزی بدن 

موندم چه رشته ای بخونم تا همزمان بتونم کنکور هم بخونم ساکن مشهد هستم نمیتونم هم دانشگاه آزاد شهر دیگه ای برم

نمیدونم حقیقتا نه مشاوری دارم نه هیچی از اول تا۱۲(که میشه امسال) شهرستان درس خوندم با این اوصاف خبر دارید که چقدر افتضاح شرایط تدریس شهرستان بنظرتون چیکار کنم چه رشته ای برم یا اصلا موفق میشم یا نه 

من به رویای رشته های تاپ رو دارم و به خودم باور دارم که میشه اما مشاوری ندارم (خانواده هم اجازه نمیده تنهایی جایی برم مثل کنابخونه یا مشاوره ) بخاطر همین اینجا سوالم رو میپرسم تا در حد توان راهنمایی کنید 

سلام عزیزم

فعلابرا نهاییا تمام توانت رو بزار

بعدم نهاییو خوب بخونی تبر رو هم خوب میدی

فعلاااابه پشت موندن فکر نکن

عزیزم هر سال شرایط بدتر مبشه

ولی اگر پشت موندی،نیازی ب مشاور نیس.بخدا راس میگم

قلمچی ثبت نام کن طبق برنامه اون برو جلو

کلاس هم نیاز نیس بری.تلگرام کلی ویدیو هس تمام موسسه ها ،دانلود کن ببین

در موردکتابخونه....اگر خونتون خواهر برادر کوچیک داری،پر رفت امد و...هس مجبوری دیگه برو کتابخونه.یا پشت بومی جایی ک خلوت باشه بخون(اگ کتابخونه رو نزاشتن)

اگر هم خونتون ساکته،بخدا کتابخونه ارزش نداره

فک کن ۲ساعت روزت صرف رفت و امد میشه.توی ۲ساعتمیدونی چقد تست میتونی بزنی؟

و اینک در  مورد خانواده ک راضیشون کنی

عزیزم خودت قلق شون رو میدونی

میتونی راضی کنی

و پشت موندن ب این سادگیا نیست.واقعاااا باید بخونی.از تمام تفریحات و خوشبات بزنی.حتی دوستات هم ترک کنی یا خیلی کممم فقطدر حد مجازی بحرفی

امیدوارم کمک کرده باشم بهت

(اینو کسی گف ک امسال پشت بودم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا تمام توانت رو بزار

۶۰ درصد نهایی میدونی یعنی چی؟؟؟؟

نهاییارو از الان بشین بخون ۱ماه مونده

تو ۱ماه خیلی کارا میشه کرد

معدل نهاییت بالای۱۹شه تاپ میاری

کتابخونه فک کردی کار هر کسیه؟اونجا بیشتر افراد میرن با دوستاشون حرف بزنن یا دختر/پسرارو دید بزنن

واقعا به پشت موندن فک نکن.الان وقتش نیس

هنوز نه کنکور دادی نه نهایی .جالبه به فکر پشت موندنی

سلام عزیزمفعلابرا نهاییا تمام توانت رو بزاربعدم نهاییو خوب بخونی تبر رو هم خوب میدیفعلاااابه پشت مون ...

واقعا ی دنیا ممنون بابت وقتی که گذاشتی همین طور دارم سعی میکنم دوازدهم رو بخونم چون خانوادم هرروز میگف دیگ نمیزاریم دخترو چه به درس 🤦‍♀️ ب زور و اینا خوندم الانم ب زور و گریه راضی شدن دانشگاه برم ب خیال خودم گفتم پشت نمونم ی رشته دانشگاه آزاد برم بلکه یکم از این محدودیت در بیام و همزمان کنکور رو هم بخونم

اره دقیقا نمیتونم برم کتابخونه و از کتاباش استفاده کنم نه خونمون میتونم تو اتاق هم بخونم 

اما فقط نمیدونم چه رشته ای برم دانشگاه آزاد 

انشالله که شما به هر چی میحوایید برسید و بعد نتایج کنکور خبر خوب بدید مرسی بابت وقتتون حیلی ب دردم خورد 

الان فقط رشته رو نمیدونم چیکار کنم

بهش فکر میکنم چون واقعا به این باور دارم که اون چیزی که من میخوام رو سال بعد میارم چون امسال کنکور رو هیچی نخوندم 

فعلا تمام توانت رو بزار۶۰ درصد نهایی میدونی یعنی چی؟؟؟؟نهاییارو از الان بشین بخون ۱ماه موندهتو ۱ماه ...

یعنی حتی اگ بگم امسال رو هم ی روز رفتم ی روز نرفتم بشینم ی ماه مونده رو ففط نهایی بخونم و معدلم خوب بشه نیاز نیست به پشت فکر کنم؟؟؟؟ خدا وکیلی اگ این طوره من یکم امید وار بشم

چون کار خانوادم مشهد و من شهرستان درس میخوندم اصلا نتونستم مدرسه رو برم 🫠

واقعا ی دنیا ممنون بابت وقتی که گذاشتی همین طور دارم سعی میکنم دوازدهم رو بخونم چون خانوادم هرروز می ...

خواهش میکنم عزیز دلم

هر سوالی داشتی بپرس

حتی در مورد انتخاب رشته خواستی کمکت میکنم.(نری ۱۰ملیون بدی مشاورای چرت🤦🏻‍♀️)

ببین اول باید مشخص کنی واقعا به چی علاقه داری

و ایا خانوادت از پس هزینه های آزاد بر میان؟چون هر ترم۴ماهه میتونن هر ۴ماه ۱۰تومن اینا بدن؟میانگین گفتم 

عزیزم خواهس میکنم فعلا نهاییارو بخون

الان۴روز مونده کنکور.این۴روز رو چن تا ازمون جامع حل کن.حتی ۱سوالم درست جواب بدی چند صد نفر رقیبت جلو میفتی

ولی هنوز نمیدونی به چی علاقه داری 

بلهاگه درس بخونی و مستقل شی محدودیتا کم میشن

یعنی حتی اگ بگم امسال رو هم ی روز رفتم ی روز نرفتم بشینم ی ماه مونده رو ففط نهایی بخونم و معدلم خوب ...

ارهههه

معدلت (معدل نمره خام نهایی)بالای۱۹شه سراسری میاری

۶۰درصد خیلیههه

از الان بشین بخون 

سال بعد نمیدونیم چه قانونایی میزارن و فلان

هنوز ۱ماه فرصت داری

گلم کاری نکن بعدا حسرت این روزارو بکشی.تمام استفادت رو بکن

ویدیو ها رو توی تل دانلود کن یاد بگیری بعد چندین بار ببین کامل جا بیفته

۲۰میشی

خواهش میکنم عزیز دلمهر سوالی داشتی بپرسحتی در مورد انتخاب رشته خواستی کمکت میکنم.(نری ۱۰ملیون بدی مش ...

مرسی قربونت برم 

خواهشا پس بگو چه رشته ای خوبه برم 

اره هزینه رو ی کاریش میکنم اگر خدای نکرده امسال با این امیدی که شما دادی نهایی رو دادم و بازم چیزی نیاوردم چه رشته ای برم چون اگ نرم دانشگاه کلا باید ب فکر شوهر کردن باشم با این وضعیت 

بشینم جامع بزنم پس از سایت ها دانلود کنم؟

علاقه ی من تو. رشته های تجربی فیزیو و دارو و ایناهاس(شاید با توجه به شرایطم یکم بلند پروازی باشه ) اما یقین دارم سال دیگ میتونم 

ارههههمعدلت (معدل نمره خام نهایی)بالای۱۹شه سراسری میاری۶۰درصد خیلیهههاز الان بشین بخون سال بعد نمیدو ...

خیلیییییی ممممنوننننننن من شروع میکنم پس برای نهایی بحونم 

نوبت اول با اینکه مدرسه زیاد نرفتم گند زدم شدم ۱۸

الان انگار با ی سری درسا کلا آشنایی ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

مرسی قربونت برم خواهشا پس بگو چه رشته ای خوبه برم اره هزینه رو ی کاریش میکنم اگر خدای نکرده امسال با ...

رشته های خوب

ببین تجربی رشته های زیادی داره.و اگر تاپ هاش رو هم در نظر نگیریم، تماام رشته های پیراش هم حتی عالین

بیهوشی،پرستاری ،فیزیو و...

اینها تو ازاد هستن؟اگ هستن و از پس هزینش بر میای خب برو.و اینو در نظر بگیر که سال به سال و هر ترم شهریه زیاد میشه و کار هرکسی نیس

ببین من وقتی پشت موندم خواستم واقع بین باشم.و با خودم صادق شدم و از خودم پرسیدم ایا این شوقی ک الان دارم،ایا۳ماه دیگه هم دارم؟با توجه ب فشارات روحی و درسی و فلان

واقعا میتونم هیچ جانرم؟بشینم بخونم؟

فعلا تو اینارو از خودت نپرس

و وقتو از دست نده

این۳۰روز زمان طلایی توعه

خیلیییییی ممممنوننننننن من شروع میکنم پس برای نهایی بحونم نوبت اول با اینکه مدرسه زیاد نرفتم گند زدم ...

متاسام عزیزم

ولی خب بنظرم از الان بخونی میشه.اره امتحانای جامع قلمچی ماز خ سبز سنجش  رو دانلود کن تا جایی ک میتونی حل کن

بعد ۴روز برو سراغ نهاییا

سعیکن هر درسو دوسه تا سوال ج بدی

منفی هم نزن

رشته های خوبببین تجربی رشته های زیادی داره.و اگر تاپ هاش رو هم در نظر نگیریم، تماام رشته های پیراش ه ...

اونااا شهریه هاش خیلی زیاده

من میخام ی رشته ای مثل روانشناسی یا ی رشته ای که هم بشه در کنارش کنکور داد و هم هزینه کلاساش متوسط باشه 

من میتونم چون در حالت عادی هم جایی نمیرم 🫠 نه دوستی نه آشنایی نه تفریحی 

بازار رفتن هم با خانواده میرم یعنی این چیزا چه پشت بمونم چه نمونم برا من کنسله

انشالله ک شما میتونی ❤️

اونااا شهریه هاش خیلی زیادهمن میخام ی رشته ای مثل روانشناسی یا ی رشته ای که هم بشه در کنارش کنکور دا ...

گلم چرا نمیری پیام نور؟کلاساش اجباری نیستن 

هر وقت دلت خواست میری

شهریه هاشم واقعا پاییه

این رشته هاییم ک گفتی و بدون کنکور دارن

و کنارشم میتونی فعالیتای دیگه بکنی