2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل اینه که اینجور آدما خودشونو قبل ازدواج نشون نمیدن…بعدش دونه دونه هنراشون رو میشه

آره بعضی‌هاشون اینطورن. ولی خب همیشه یه خرده‌هایی از خود آینده‌شون نمایان میشه تو حرکاتشون که ادم‌ نادیده میگیره یا می‌ذاره پای علاقه و ..

اونا رو بگید جالب میشه 

ی پارتنر داشتم مدام زنگ میزد منو کنترل میکرد و حتی موقعی ک میخواستم برم دسشویی میگفت قطع نکن برو دسشویی و بیا من پشت خط منتظر میمونم . ساعتی ۴ بار بهم‌زنگ میزد دیگه دلمو زده بود واقعا پارانویید بود بهش هم‌ک گفتم گفت اره درست میگی تمام علائمش رو دارم. خدا رو شکر رابطمون تموم شد تحمل کردن همچین آدم هایی برای یک عمر خیلی فرسایشیه

گیر دادنای الکی

اینکه باید ببینی تو جمعی که به‌جز خودش چندتا مرد دیگه هستن چطوری رفتار می‌کنه

اینو فالو نکن اونو آنفالو کن گفتن

این چیزا شوخیش هم اگه کسی بکنه که‌ مثلا آره نمی‌ذارم بری سرکار هاروارد بازم جدی باید گرفته شه

.She's somebody , not some body.  

همش به خوده آدم بستگی داره خودت سالم باشی آدم سالم میاد تو زندگیت

خب آره طرحواره‌ها و تربیت والدین هم اثر می‌ذاره. 

بنظرتون پسری که  وقتی عصبی میشه ابروت رو می‌بره نرماله؟

به شدت عصبییییییییی نه برای من هاااا

یکی نگام کنه یا حرفی بهم بزنه دعوای بزرگی راه میندازه 

خیلی گیر میده سر مانتو کوتاه اما خب من عادت دارم به مانتو کوتاه پس کار خودمو میکنم اما هرسری دعوا می‌کنه شوده تو خیابون بهم متلک بندازن گردنشونو خورد می‌کنه اما خب بعدش تو آرامش به منم میگه که این لباستو نپوشم یا آرایش نکنم و ...

یا نمی‌ذاره بعضی جاها برم 

خیلیا بدون میاد اما از اونجایی که من روانی دوست دارم خوشم میاد

خب آره طرحواره‌ها و تربیت والدین هم اثر می‌ذاره. بنظرتون پسری که وقتی عصبی میشه ابروت رو می‌بره نرم ...

چجوری آبرو ببره مثلا؟

آخه کنترل خشم یه چیزیه که از همون بچگی همه باهاش مواجه می‌شن و خیلی‌هااا با یکم یادگیری و کنترل می‌تونن کنترلش کنن بخصوص بعد از سن بلوغ.

.She's somebody , not some body.  

😐😑😐😑توروخدا دو دقیقه تز ندید از خودتون

والا حقیقته محضه اینجا دختر دیدم که صبح تا شب توی تاپیکای چرت خیانت و چیزای منفی میرفتن از آخرم یه آدم همینجوری وارد زندگی خودشون کردن 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

ی پارتنر داشتم مدام زنگ میزد منو کنترل میکرد و حتی موقعی ک میخواستم برم دسشویی میگفت قطع نکن برو دسش ...

وااای ممنونم از نظر کاربردیت، طرف من ازم عصبانی میشه الان دو دفعه است واکنش دفاعیش اینه که می‌ره رازهام رو برملا می‌کنه چون مثلا به یه پسر لبخند زدم بنظرت از این قائده است؟

خب آره طرحواره‌ها و تربیت والدین هم اثر می‌ذاره. بنظرتون پسری که وقتی عصبی میشه ابروت رو می‌بره نرم ...

نه نرمال نیست دیگه مشکل داره

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

2790
2778
2791
2779
2792