2821
2789
والا حقیقته محضه اینجا دختر دیدم که صبح تا شب توی تاپیکای چرت خیانت و چیزای منفی میرفتن از آخرم یه آ ...

می‌شینی استاک می‌کنی کدوم دختره کی چه ساعتی رفته تو فلان تاپیک که حالا فلان اتفاق واسه‌ش افتاده؟؟ 

تویی که صبح‌تا شب تو تاپیک بارداری و زن و رابطه هستی لابد یه‌روز حامله می‌شی؟

.She's somebody , not some body.  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوری آبرو ببره مثلا؟آخه کنترل خشم یه چیزیه که از همون بچگی همه باهاش مواجه می‌شن و خیلی‌هااا با یکم ...

یه رازی بهش گفتم رفت به یکی از اشناهاس گفت🤦🏻‍♀️💔 حالا نمیتونم زیاد باز کنم براتتت شاید هویتم معلوم بشه. سر این رفت رازم رو فاش کرد که به یه پسر دیگه لبخند زدم 

والا حقیقته محضه اینجا دختر دیدم که صبح تا شب توی تاپیکای چرت خیانت و چیزای منفی میرفتن از آخرم یه آ ...

چه ربطی داره خب 😑😑 الان من برم فیلم از خیانت برم پارتنرم میاد به من خیانت می‌کنه؟ یا میرم سراغ الگوهایی که نتیجه‌اش بشه این پارتنر؟ قدرت استدلالت🤣

ممنونم از توضیحاتتتت. عاشق صداقتم 🤣♥️

قربونت برم 

والا به خدا 😂💙

اما وقتی که خیلی خیلی عصبی بوده به خودش صدمه زده اما با من کاری نداشته 

اما اینکه بیاد رازهاتو بگه اصلا طبیعی نیست و اصلاااا نزار پای شکاک بودنش اون دوروعه

می‌شینی استاک می‌کنی کدوم دختره کی چه ساعتی رفته تو فلان تاپیک که حالا فلان اتفاق واسه‌ش افتاده؟؟ تو ...

نه بابا مثل تو بیکار نیستم که خیلی واضحه از عنوان تاپیکا متوجه میشم ذهن مریضتو درمان کن 😂

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

قربونت برم والا به خدا 😂💙اما وقتی که خیلی خیلی عصبی بوده به خودش صدمه زده اما با من کاری نداشته ام ...

خوشبختی بشید عزیزم معلومه دوستت داره

اوهوم درسته، خیلی ازش عصبانیم.. تنها کاری که از دستم بر اومد این بود که قطع ارتباط کنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چون مطمئنا اگه ادامه میدادم بازم تلافی میکرد.

خوشبختی بشید عزیزم معلومه دوستت دارهاوهوم درسته، خیلی ازش عصبانیم.. تنها کاری که از دستم بر اومد این ...

قربونت برم عشقم 

اما بنظرم تو هر رابطه ای که میرید اگه مشکلی شود جفتتون باهم حلش کنید بخدا ماعم مشکل زیاد داریم اما به بقیه حق دخالت نمیدیم این رفتارتا طبیعیه بخصوص اگه تو زمان کمی آشنا شوند اگه زیاد صحبت کنید به مرور زمان اخلاقاتون‌ و کلا شخصیتتون شبیه هم میشه

چه ربطی داره خب 😑😑 الان من برم فیلم از خیانت برم پارتنرم میاد به من خیانت می‌کنه؟ یا میرم سراغ الگ ...

خیلی ربط داره ببین تو سالم تغذیه کنی سالم میمونی ذهنت هم مثل بدنت اینجوریه باید افکار سالمی داشته باشی به چیزای درست و خوب فکر کنی توجه کنی به هر چی توجه نشون بدی همون میاد تو زندگی نموش این دخترو دیدی اینجا به من گفت تو یه پسره مریضی میری توی تاپیک دخترا رو میخونی استاک میکنی اون دختره ذهنش مریضه پسرا رو اینطوری میبینه

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

اوایلش خیلی خوب و احساسی برخورد میکنن

و بعد از ی مدتی یهو کاملا بی دلیل سرد میشن

و یجوری رابطرو بدست میگیرن و بهت القا میکنن که تو مقصری که اینجوری شد رابطمون

همیشه دیگرانو مقصر میدونن و عذاب وجدان بهت میدن

اگه بهش بی محلی کنی بیشتر میان سمتت برعکس اگه یکم بهش محل بدی و بهش محبت کنی و از احساساتت بگی کم کم ازت زده میشن

قربونت برم عشقم اما بنظرم تو هر رابطه ای که میرید اگه مشکلی شود جفتتون باهم حلش کنید بخدا ماعم مشکل ...

😘😘😘🧡

دقیقا باهات موافقم‌ اون کلا صداقت نداره با من 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ حس میکنم مغروره و خودشیفتگی داره همش منفعل پرخاشگرایانه حمله می‌کنه