2777
2789
عنوان

مانتو بپوشم

121 بازدید | 13 پست

عروسی دعوتیم، چون مختلطه احتمال زیاد بخوام کت و شلوار بپوشم، الان سوالم از شما دخترای نازنین اینه تا محل تالار باید چی بپوشم؟ مانتو بپوشم؟ مجلسی؟ رو شلوار کت؟ کتم کوناهه. نمی دونم چکار کنم. 

همون کت شلوار

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون کت شلوار کافیه دیگه نهایت روش اگه سرد بود پالتو بپوش اگه گرم بود نمیخواد

تابستونه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مگه مختلط نیست؟ خب آخرش توب تالار کلی مرد هست دیگه

همون کت شلوار رو بپوش برو، البته اگه شوهرت گیر نمیده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من بودم یه چی مینداختم روش خوشم نمیاد باسن بیوفته بیرون

قراره اونجا تو مکان مختلط همونجوری باشه

مسخرس با چیز دیگه بره

مگه مختلط نیست؟ خب آخرش توب تالار کلی مرد هست دیگههمون کت شلوار رو بپوش برو، البته اگه شوهرت گیر نمی ...

آخه خودمم خوشم نمیاد اونجوری. تالارم ففط میخوام بشینم

مگه مختلط نیست؟ خب آخرش توب تالار کلی مرد هست دیگههمون کت شلوار رو بپوش برو، البته اگه شوهرت گیر نمی ...

عروسی فامیل شوهرمه. میخوام فقط بشینم. منظورم اینه نمیخوام خیلی تو چشم باشم

آخه خودمم خوشم نمیاد اونجوری. تالارم ففط میخوام بشینم

یه مجلسی بپوش بعد برو اونجا در بیار یا با کت عوضش کن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️