پاااانی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 543 عنوان کادو برای استاد راهنما 99 بازدید | 5 پست سلام دوستانببخشید برای روز معلم کادو گرفتن برای استاد راهنما رایجه؟ نمیدونم اصلا باید بگیذم یا نه اگه آره چی بگیرم خوبه؟ 1404/02/06 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmahiiiii عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 692 سلام من دوتا داور داشتم و یه استاد راهنمابعد از اینکه از پایان نامم دفاع کردم به هرکدوم هدیه دادمیه ساک بزرگ و شیک که توش یه کیلو شیرینی درجه یک شهرم بود به نام باقلوا و یه پارچه لباسی شیک که کادوش کرده بودمخیلی شیک و قشنگ بود 🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺
mmahiiiii عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 692 سلام من دوتا داور داشتم و یه استاد راهنمابعد از اینکه از پایان نامم دفاع کردم به هرکدوم هدیه دادمیه ... ساک دستی شیک 🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺
پاااانی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 543 ساک دستی شیک پس نگه دارم اخر سر بدم؟ الان برای روز معلم چیزی ندم؟
mmahiiiii عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 692 پس نگه دارم اخر سر بدم؟ الان برای روز معلم چیزی ندم؟ اره وقتی دفاع کردی همون لحظه بده به داورهات هم بده خیلی حس خوبیهاونا حتما بهت نمره میدن ولی کلا این هدیه باعث میشه که خاطره قشنگی داشته باشی از روز دفاعمیوه تو دیس بچینشیرینی هم ببر 🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺
mmahiiiii عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 692 پس نگه دارم اخر سر بدم؟ الان برای روز معلم چیزی ندم؟ البته اینا همه به نظر خودتون بستگی دارهمیتونید ساده تر بگیرید ولی هدیه رو دقیقا بعد از دفاع بده به داورات هم باید بدیا 🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺