2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما اینم عکس بی بی چکم 😢😢😢😢😢

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

فکر نکنم امپول تاثیری نداره مثبته چه پررنگم هست بارداری گلم واسه منم دعا کن شش ساله منتظرم 

من این ماه نوبت کاشت جنین داشتم هر کار کردم پریود نشدم خدا کنه که این طور باشه، دعا می کنم عزیزم این ماه بیای تاپیک بارداریتو بزنی؟ برای منم دعا کن 

خدایا شکرت🌹
استارترکجایی

اومدم رفتم بی بی چک بزارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما اینم عکس بی بی چکم 😢😢😢😢😢

خدایا حکمت رو شکر من که می خوام بهم نمیدی اینم که بچه نمی خواد به همین راحتی بهش میدی 

عزیزم مبارکه مثبته غصه نخور انشالله همه چی حل میشه 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
خدایا حکمت رو شکر من که می خوام بهم نمیدی اینم که بچه نمی خواد به همین راحتی بهش میدی  عزیزم م ...

ممنون گلم براتون ازته دلم دعا میکنم این ماه هم شما بارداربشید امشب حرم بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من این ماه نوبت کاشت جنین داشتم هر کار کردم پریود نشدم خدا کنه که این طور باشه، دعا می کنم عزیزم این ...

حتما ولی مطمئن باش مامان شدی واسه منم دعا کن

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
ممنون گلم براتون ازته دلم دعا میکنم این ماه هم شما بارداربشید امشب حرم بودم

فدای دل مهربونت من که خیلی خسته شدم فکر نکنم هیچوقت بتونم مامان بشم دلم شکسته

دوستان من سیزده روزه آمپول پروژسترون زدم امروز بیبی چک گرفتم این بود به خاطر آمپوله که مثبته؟ خواهشا ...

بعد از سیزده تا شونزده روز باید تست بدی فک کنم

چون 

قبل از سیزده یا شونزده روزبعد از امپول تست مثبته کاذبه

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

استارتر تبریک

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم