بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان ميشه راهنماييم كنين من 9 روزه از پريودم گذشته زير دلم خيلي درد ميكنه نوك سينه هام خيلي بزرگ شده و دردناك ،امروز بي بي چك گذاشتم منفي بود يعني حامله نيستم ديگه؟
با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم
سلام دوستان ميشه راهنماييم كنين من 9 روزه از پريودم گذشته زير دلم خيلي درد ميكنه نوك سينه هام خيلي ب ...
نمیدونم والا
بیشتر موقع علایم بارداری وپریودی شبیه همهستن🤔
با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم
الان مشكل منم همينه هميشه اينجوري ميشدم ٢ روز بعد پري مي اومد الان ٩ روزه گذشته خبري نيست پس چرا بي ...
نمیدونم میتونی ازمایش بدی
نمیدونم برای کیست وعفونت سینه بزرگ میشه یا نه
خیال خودتو راحت کن با ازمایش