2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 84 پست
پس چرا تا الان پریودم عقب افتاده؟😥😥😥😥😥

شاید بخاطر قرصیه ک.خوردی هرچند نمیشه گفت ک حتما نیستی ولی یه تست بزار اگه ام خیلی نگرانی ک فردا یه از بده مطمعن بشی

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه گناه داشت نگهش داشتم خدابزرگه منم قسط وام ازدواج اجاره خونه وکلی قسطا واسه عزوسی گردنمه ما ...

خداکمکت کنه منم توشهر غریبم تک وتنها بخدا ماهم یه عالمه قسط ووام داریم بزور میچرخه زندگیمون واقعا اصلا سردرنمیارم ازاین ماجرا برام دعا کن عزیزم.

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

خداکمکت کنه منم توشهر غریبم تک وتنها بخدا ماهم یه عالمه قسط ووام داریم بزور میچرخه زندگیمون واقعا اص ...

خدا بزرگه توکلت بخدا باورت میشه منم مثل توکلی گریه میکردم و ناراحت بودم ولی الان میگم هدیه خداست دیریا زود میومد ماک.تا 4سال دیگه قسط داریم ازاول تااخر بایدمیومد حالا انگار اون بیاد دیگه مشکلات دیگه نیست

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام دوستان ميشه راهنماييم كنين من 9 روزه از پريودم گذشته زير دلم خيلي درد ميكنه نوك سينه هام خيلي بزرگ شده و دردناك ،امروز بي بي چك گذاشتم منفي بود يعني حامله نيستم ديگه؟ 

تا اینجاییم برو بذار بی بی چکو

شما یه با  دیگه اول صب بذار😂😁👌🏻

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
سلام دوستان ميشه راهنماييم كنين من 9 روزه از پريودم گذشته زير دلم خيلي درد ميكنه نوك سينه هام خيلي ب ...

نمیدونم والا

بیشتر موقع علایم بارداری و‌پریودی شبیه هم‌هستن🤔

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
نمیدونم والا بیشتر موقع علایم بارداری و‌پریودی شبیه هم‌هستن🤔

الان مشكل منم همينه هميشه اينجوري ميشدم ٢ روز بعد پري مي اومد الان ٩ روزه گذشته خبري نيست پس چرا بي بي منفيه 

الان مشكل منم همينه هميشه اينجوري ميشدم ٢ روز بعد پري مي اومد الان ٩ روزه گذشته خبري نيست پس چرا بي ...

نمیدونم میتونی ازمایش بدی

نمیدونم برای کیست و‌عفونت سینه بزرگ میشه یا نه

خیال خودتو راحت کن با ازمایش

دوستان من سیزده روزه آمپول پروژسترون زدم امروز بیبی چک گرفتم این بود به خاطر آمپوله که مثبته؟ خواهشا ...

فکر نکنم امپول تاثیری نداره مثبته چه پررنگم هست بارداری گلم واسه منم دعا کن شش ساله منتظرم 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت