2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 84 پست
منم سه روزه پریود نشدم سینه هامم سفت شده و درد میکنه چیکار کنم؟از بدم یا صبر کنم؟اخه اصلا سابقه نداش ...

اول. بی بی بزار بعد 7روز از برو 

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
واقعا اصلا امادگی بارداری رو ندارم هیچ کدوم از ازمایش های قبل بارداری رو نرفتم ازیه طرفم تازه ازدواج ...

🤔🤔🤔😳

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برم دکتر زنان تا ازمایش بنویسه ؟

ن نیازی نیست فردا برو ازمایشگاه بگو ی تست میخوام ببینم.باردارم یانه چیزیم.نمیشه 15تومنه

دقیق شرایط و وضعیت من بود ک گرفت و کاریشم.نشد کرد منم ن امادگیشو داشتم.ن ازمایشی داده بودم تازه 23رو ...

وای خدا چیکارکردی؟😯😯😯😯😯

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

باید برم دکتر زنان تا ازمایش بنویسه ؟

میاونی دکتر هم نری

بری ازمایشگاه بگی میخوام ازمایش خون برا بارداری بدم

فک کنم حداکثر یکساعت بعد بهت میدن

فک‌کنم بیس تا بیس پنج باشه پولش

میتونی بی بی چک بخری امشب

هم خیال خودتو راحت کنی هم‌ما

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
ن نیازی نیست فردا برو ازمایشگاه بگو ی تست میخوام ببینم.باردارم یانه چیزیم.نمیشه 15تومنه

ممنون گلم ازت😊😊😊😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خدا چیکارکردی؟😯😯😯😯😯

شتید به خاطر قرصه 

ولی بی بی چک رو بذار😂😂

عزیزم ان شاالله که نیستی نگران نباش

منم این ماه استرس زیاد داشتم پریودم ۱۰ روز عقب افتاد

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بیشتر ببینید
وای خدا چیکارکردی؟😯😯😯😯😯

هیچی دیگه گناه داشت نگهش داشتم خدابزرگه منم قسط وام ازدواج اجاره خونه وکلی قسطا واسه عزوسی گردنمه ماهی1600 قسط میدیم کلا ولی خب دیگه کناراومدیم چون خدادادش خیلیا حسرت داشتنشو دارن من حتی فکرسقطم طد ب سرم شوهرمم گفت خداقهرس میگیره یهومیبینی دیگه بعدش باردارنمیشیا منم گفتم باشه اشکال نداره خداخودش روزیشومیده تازه ما توشهرغربتم هستیم تک وتنهامنوهمسرم

خب پس اگه جلوگیریه ک نیستی

پس چرا تا الان پریودم عقب افتاده؟😥😥😥😥😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها نظرتوم راجع به بی بی چک من چیه؟

جولیا تی هم اینگار کمرنگه😏😏😁😒

ازمایش ک نشون میده دیگ زود میمیرم تا هفت روز دیگ خیییییلی استرس دارم

ن خب میگم ی وقت بتات پایین نباشه چون بعضی وقتا رفتن یهوگفتن منفیه ولی بارداربودن