2777
2789
عنوان

کسی پشتم نیست

119 بازدید | 15 پست

من یه دوچرخه دارم خیلی برام کوچیک شده میگم کمکم کنید عوضش کنم میگن یک ریال کمک نمی‌کنیم با اینکه بدجور ضربه خوردم گفتم عیب نداره بزارید برم کار کنم پولشو در بیارم حتی اجازه کار کردنم ندارم گوشیمم ازم گرفتن سرگرمی به جز دوچرخه ندارم

I died, they just didn't bury me   

پس باچی تاپیک زدی اگه گوشی نداری

چندسالته مگه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درحال تحصیل هستی یجورایی حق دارن چون می‌دونن الان تحصیل مهمتره مگه اینکه واقعا دنبال یه کار آین ...

به جرعت میتونم بگم که تمرکزم پرت نمیشه سر آزمون تیز هوشانم گفتن بازی نکن همش نشستم گیم زدم قبولم شدم وقتی امتحانی به این مهمیو قبول شدم خوندن چهار تا کتاب چه کاری داره اخه

خب عزیزم به عنوان خواهر بزرگتر میگم که خوب درستو بخون،الان تنها راهت همینه که بعدا تو شغلت کمتر سختی ...

درسم خوبه هر انتظاری از من داشتن بر آورده کردم انتظار زیادی ندارم فقط بزارن سگ دو بزنم پولشو در بیارم

درسم خوبه هر انتظاری از من داشتن بر آورده کردم انتظار زیادی ندارم فقط بزارن سگ دو بزنم پولشو در بیار ...

با همین کامپیوتر و رشته ات نمی تونی کار کنی؟ 

کد نویسی ،برنامه نویسی ،...

هم سن پسر منی. منم شارژر گوشی پسرم رو ازش گرفتم هفته ای دو بار حق داره گوشی رو شارژ کنه چون واقعا دوسش دارم نمیخوام به چشماش و درساش لطمه وارد بشه. در مورد سر کار رفتن هم هنوز زوده برات

ولی در مورد دوچرخه بهت حق میدم به نظرم هر پسربچه ای حق داره دوچرخه مناسب داشته باشه مگه اینکه دیگه اوضاع اقتصادی خانواده داغون باشه

به جرعت میتونم بگم که تمرکزم پرت نمیشه سر آزمون تیز هوشانم گفتن بازی نکن همش نشستم گیم زدم قبولم شدم ...

کنکور فرق می‌کنه و رقبا هم فرق میکنن خیلیا چند ده میلیون  هزینه میکنن تا بتونن تو دانشگاه خوب و رشته ی خوب قبول بشن بنظرم هم درستو بخون هم یکم تفریح کن زیاده روی نکن