2821
2789
خیلی حس خوبیهمن تازه دارم این حس رو تجربه میکنمخیلی دوست داشتنی هستنفاریا عید ۴ تا تخم گذاشتههر یه ر ...

بعضی وقتا خب طبیعیه بشکنه

من دیدم حتی میخورن بچشونو

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی وقتا خب طبیعیه بشکنهمن دیدم حتی میخورن بچشونو

پس نگران نباشم؟

گفتم شاید به خاطر تغذیه شون هست

غذای خاصی باید میخوردن که بهشون ندادم...

من غیر از ارزن و تخم کتان

سفیده ی تخم مرغ رنده شده

هویج رنده شده

جعفری و گشنیز و کاهو و خیار میدم 

گاهی اوقات کنجد هم میدم

ویتامین و سنگ معدنی برای کوتاهی نوکشون هم تو قفس گذاشتم که خیلی استقبال کردن 

روزی ۲ بار آب تازه براشون می‌ذارم 

کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟ 

دو تا ماده بالغ گرفتیماسمشون فاریا و فادیایه قفس خیلی بزرگ‌هم گرفتیم، پرنده فروش گفت هر ۴ تا رو تو ...

فروشنده اشتباه گفته 

هر جفت باید قفس اخحتصاصی خودشو داشته باشه

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

بعد از اینکه دعوا کردن، قفسشون رو جدا کردم

کار خوبی کردی 

انشالله به زودی جوجه میارن براتون 

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

مرغ عشق های شما دستی بودن؟ غذا چی بهشون می دادید؟ چند تا بودن؟

خودتون باید دستیشون کنین گوگل بزنید راهکار میاره

کم کم و باصبر دستی میشن

هشت تا داشتم

الان سه تا دارم

ارزن،کاهو،سیب،سفیده تخم مرغ

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)