2777
2789
عنوان

بعد از مرگ واقعا چی در انتظارمونه

479 بازدید | 34 پست

قدیم خیلی اعتقاداتم قوی بود ولی از یه سن به بعد شروع کردم به تحقیق راجب همه ی دین ها و ادیان ابراهیمی و غیرابراهیمی و همچنین نظریات استیون هاوکینگ و ... .

قبلا صد در صد معتقد بودم که وقتی بمیرم یا میرم بهشت یا جهنم 

ولی الان میگم خب همه ی ادیان خودشون رو بر حق میدونن و اکثر دانشمندا هم که کلا کافرن ، معلوم نیست بودا راجب تناسخ درست میگه یا ادیان ابراهیمی راجب بهشت و جهنم یا امثال استیون هاوکینگ راجب نابودی ...

واقعا دلم میخواست کاش میتونستم بمیرم و برم ببینم اون دنیا واقعا چه خبره تا صد در صد بتونم یقین پیدا کنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مردیم، اگه وابستگی نداشته باشیم و دانش کمال داشته باشیم، میریم جهان بعد

جهان بعد بهتر از اینجاس

اونجا وقتی مردیم، میریم مراحل بعدی ... تا برسیم به قیامت و اینا

اگه وقتی اینجا مردیم، نرفتیم به جهان بعد، اینجا میمونیم و اذیت میکنیم و اذیت میشیم

ببین ی فلسفله ای هست اگه دوست داشتی بیشتر میگم اینه که هر انسان یک دستور العمل داره  عین ی دفترچه راهنما که بتونه با روح ارتباط مستقیم بگیره مرگ اون چیزی که همه میگن نیست یعنی ساده گفتن یا ترسوندن خیلی پیچیده تره دقیق میتونم با سن تو کلیه روحیات و نقطه قوت و ضعفت رو بگم طبق علوم کهن 

منظورم اینه نتیجه تحقیقاتت چی بود یعنی کدوم دین عقلانی‌تر بود به نظرت

اینکه برزخ و قیامت باشه منطقی تره تا تناسخ 

ولی چون همه چیز تو دنیا منطقی نیستی نمیشه گفت که صد در صد اتفاقه منطقی بیفته .

مثلا تو اسلام معتقدند جهان بر مبنای عدل و عدالته در حالی که هیچ چیز عادلانه نیست ، یکی زیبا به دنیا میاد یکی زشت ، یکی دارای مشکل جسمی به دنیا میاد یکی سالم ، یکی با هوش یکی کم هوش ، یکی ثروتمند یکی فقیر ، یکی از دیگران سواستفاده میکنه و ظلم میکنه ، یکی بهش ظلم میشه .

اینا هیچ کودوم عادلانه نیست 

ولی خب اگه دنیا رو عادلانه در نظر بگیریم ، باید یه جهانه دیگه باشه تا بی عدالتی های این جهان رو جبران کنه 

چه قدر خوب که اینطور فکر میکنی 😥چه طور به این بصیرت بالا رسیدی

به خدا مرگ شیرینه 

مرگ شروع یک ماجرا جویی جدیده 

چند دقیقه دردناک شاید باشه برای جشن  ولی بعدش روحت  وارد یه دنیا جدید میشی ، بهشت و جهنمی اگه باشه هم برا کافر خوبه هم برا مسلم‌

مسلم زود تر به وعده رسیده 

کافر کمتر گناه کرده

طبق وعده ها و نشانه ها خدا هم مهربون تر از حد تصوره تهش بخشش و ارامشه

اگه هم پوچی باشه خب دیگه تموم شدیم اصلا نیستیم بخوابیم نبودمون درک کنیم 

ترسی نیست عذاب قبری نیست 

عذاب قبر تنها دل کندن از زمین میگن سخته میگن عذاب قبر 

میگن بعد از مرگ خدا به آدمی فرصت برگشت میده اینقدر قشنگه که خود انسان راضی به برگشت نمیشه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤