2777
2789

راستی خواب مار مشکی کوجیک دیدیده بودی منم خواب مار مشکی کوچیک و مار زرد کوجبک دیدم نزدیک عید فطر امسال بود هر دو باهم همش میپیجیدن ب پاهام اما نیشم نمیزردن من اذیت میشدم می گرفتم پرتشون میکردم اونور اما باز میومدن می پیجیدن ب پاهام   خوابم شبیه خوابت بود ترسیدم😨

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی خواب مار مشکی کوجیک دیدیده بودی منم خواب مار مشکی کوچیک و مار زرد کوجبک دیدم نزدیک عید فطر امس ...

ما یه بار دعا پیدا کردیم 

برامون طلسم نوشتن برای جدایی 

می ترسم این بار هم نوشته باشن💔

ما یه بار دعا پیدا کردیم برامون طلسم نوشتن برای جدایی می ترسم این بار هم نوشته باشن💔

از خونتون دعا پیدا کردین؟ یعنی منم بگردم اخه عید همه جارو زیر رو کردم تمیز کردم کجا رو بگردم یعنی 

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
ما یه بار دعا پیدا کردیم برامون طلسم نوشتن برای جدایی می ترسم این بار هم نوشته باشن💔

بازم بگردین خدا بهمون رحم کنه