2777
2789
عنوان

با همچین شوهری میتونین زندگی کنین💔آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ابجی گلم ،همسرتون سیگاری هست؟

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

قبول کن درصدی از این رفتارها علتش شماعی چه باعث شده اینجوری بشه باید هنر مدیریت زندگی یاد بگیرید

اره اره علتش منم چون از اول هرچی گفت از ترس اینکه دادو بیداد نکنه و فحش ناموسی نده یا کتک نزنه جلوش کوتاه اومدم و گرن حجابم و رفتارم کوچکترین ایرادی نداره خودشم همیشه میگه من بخاطر حجاب و متانتت گرفتمت

اره اره علتش منم چون از اول هرچی گفت از ترس اینکه دادو بیداد نکنه و فحش ناموسی نده یا کتک نزنه جلوش ...

متانت باید در رفتار و گفتار هم حفظ کرد نه فقط در حجاب 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

جای من و تو عوض شده عزیزم شوهرم هر روز بحثمونه میگه نمیری بیرون برو بازار برو کنار ساحل فقط تو خونه ...

ببخشید ابجی دخالت میکنم همسرتون اسرار میکنن بری بیرون گردش و،،،یا برید دونفری؟

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بله گهگاهی میکشه سالهای قبل خییلی بیشتر میکشید

راستش این خصوصیات که از همسرتون گفتید خیلی خیلی شبیح من هست و من چون دچار مشکل اعتیاد بودم نگران شدم نکنه خدایی نکرده ،اصلا اینطور نیست که هر کسی مردم گریز باشه اعتیاد داره ولی احتیاط واجب بر این هست که مراقب باشید

ببخشید ابجی دخالت میکنم همسرتون اسرار میکنن بری بیرون گردش و،،،یا برید دونفری؟

خواهش میکنم 

دونفری میریم البته با دو بچه میگه میخای میام میخای بچه ها رو مراقبشونم تو برو خرید کن ک اذیتت نکنن میگه تو خونه باشی افسرده میشی زندگیو ب خودت سخت نگیر 

تاپیک شماره پانزدهمم رو بخون

خوندم گلم عالی بود اتفاقا منم تو این وضعیت انتخاب کردم ک اصلا بچه نیارم چون پسفردا وقتی با یک انسان دیگه نیازهامون دو برابر بشه همسر بی فکرم اصلا از پسمون بر نمیاد