2777
2789
عنوان

با همچین شوهری میتونین زندگی کنین💔آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 72 پست
دقیقا هردو. ن حوصله داره ببرت جایی سروقت همش باید یاداوری کنی تهشم بحث و جدل محسوب میشهنه هم چشم دید ...

خیلی ادم اذیت میشه که 

اگه یکی دوبار تنها بری با عصبانیت مثلا قبلش زیاد اصرار کنی نبرتت دیگه بگو حالا که اینجور شد خودم میرم 

شاید عادت کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من خواستگار اینجوری داشتم گفت من میخوام هر جا رفتی با من بری گفتم از این خبرا نیست و جواب رد دادم

افرین افرین افرین 

خیلی وقتی خواستگار میاد روش زوم باش از همون جلسات خاستگاری چراغ سبز نشون میده بعضی اخلاقاشون

افرین افرین افرین خیلی وقتی خواستگار میاد روش زوم باش از همون جلسات خاستگاری چراغ سبز نشون میده بعضی ...

البته کلا سینگل موندم دیگه ۳۰ سالمه اما خب من نمیتونم اینجوری بسازم 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه من خواستگار اینجوری داشتم گفت من میخوام هر جا رفتی با من بری گفتم از این خبرا نیست و جواب رد دادم

چه آدم صادقی بوده که همچین حرفی رو زده

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

خیلی ادم اذیت میشه که اگه یکی دوبار تنها بری با عصبانیت مثلا قبلش زیاد اصرار کنی نبرتت دیگه بگو حالا ...

اونوقت تنها پاشم برم سرمو میبره😂

خیلی فحاش و بددهنه واس همین حوصله دعواهاشو ندارم

کدوم سیاستتتتهزار بار با زبون خوش رفتار کردم نشد ک نشدنمیتونم ورد و جادو بخونم ک خودشم عقل داره

قبول کن درصدی از این رفتارها علتش شماعی چه باعث شده اینجوری بشه باید هنر مدیریت زندگی یاد بگیرید 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨