ب خواهرش چنبار گفتیم نه بازم بیخیال نشد اخر فردا قراره ب همراه خواهر همو ببینیم دوتابچه ۵ و۳ ساله داره طلاق گرفتن دلیلش قانعم نکرد ۳۳ سالشه خودمم یه پسر دارم شوهرم فوت شده دلم نمیخواد برم هنوز ترکش زندگی قبلم همرامه
اره نظرخودمم همین بود البته خواستگار بدون بچم هست ولی همه جداشدن
ببخشید اسی مگه توقع داری بچه داری جدا شدی ولی خواستگار مجرد بیاد؟بنظرت مجرد میاد پدری میکنه؟شما خودت قبول میکنی برای بچه کسی مادری کنی؟به اینا فکر کن بعد تصمیم بگیر
همین دیگه دو تا بچه کوچیک باهات بسازن نسازن بچه خودتم هست بیفتن با هم چه شود، حالتم که میگی خوب نیست هنوز تو فکر زندکی گذشته ات هستی،به نظرم نکن داغون میشه اعصابت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه نیز مالی نداری نیاز عاطفي نداری ارث شوهرت بهت رسیده مهریه ات داری چرا ازدواج کنی آقا بالا سر میخوای؟ اونم یه عتيقه سر اینکه زنش مادر بچه هاش رفته سر کار طلاقش داده
از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
عزیزم وقتی هنوز بارفتن شوهرت کنارنیومدی ازدواج اشتباهه!من خودم تصمیم گرفتم هیچوق ازدواج نکنم هرچند خاستگارمجرددارم وگفته میخاد بچمم قبول کنه ولی ردش کردم حتی به مادرمم گفته منتظرش میمونم تاهرموقع خودش بخاد باجون ودل قبول میکنم ولی من نمیتونم اززندگی خودم بگذرم!
کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
گف خانم قبلش رفته ارایشگری دیگ ازخودش دراومده گفته زندگی نکردم
والا این از چاه به چاله نیست خود طرف سیاه چاله هست
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
پسر عمه بیشعور من دوتا بچه داشت بعد یه خانمی ازدواج کرد یدونه هم اون آورد.بچه زن اول از پله افتاده بود پدر این بنده خدا درآوردن اخرشم بچشو گذاشت طلاق گرفت رفت
ببین خودتون بچه دارید میرید یه جا با چند تا بچه تابرگردی هزار بار میپرن بهم اعصابت خراب میشه الان فک کن باهم زندگی کنید بچه تو این سن هیچی نمیفهمه و هی میپرن به هم اصلا با هم کنار نمیان
رک پوست کنده و قاطع جواب نه بدین شما هنوز آمادگی ندارید مخصوصا که ایشون دو تا فرزند خردسال داره که نیاز به وقت و توجه زیاد دارند وظایف همسری و فرزند خودتون همه با هم کلی انرژی ازت میگیره