2777
2789
عنوان

خواستگاری ک دوتابچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 88 پست
گف خانم قبلش رفته ارایشگری دیگ ازخودش دراومده گفته زندگی نکردم

خودش آدم سمیی هستش

حتما ردش کن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاطع بگو نه.چرا باید بری بچه های یکی دیگه و بزرگ کنی؟اگه خواستی ازدواج کنی هم بدون بچه یا نهایتا یدو ...

اره نظرخودمم همین بود البته خواستگار بدون بچم هست 

ولی همه جداشدن 

گف خانم قبلش رفته ارایشگری دیگ ازخودش دراومده گفته زندگی نکردم

بچه خودت چند سالشه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دلیلش چی بود برو اگه از مرده خوشت اومد چند وقت رفت و آمد کنین ببین چجور آدمیه زود عقد نکنین

میگه هنوز زندگی قبلی رو فراموش نکرده چه دلیلی داره صرفا به خاطر اینکه ازدواج کرده باشه قبول کنه اونم‌یه مرد با دو تا بچه و کلی مسئولیت 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دقیقا   فامیل  ماهم   زنش   طلاق  داد    خودش و خانواده اش همین  رو پشت   عروس  میگفتن     در خالی که  ما  میدونستیم   چه   بلاهایی سر دختر آوردن   فرار کرد

معمولا   زن  ایرانی    دو تا بچه کوچیک  نمیزاره    بره

ببین  ایشون  چه کرده  باهاش

یکدفعه مسئولیت ۵ نفر

خودت مجرد بودی ؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اره یجوریه انگار زنه منتظر بوده مستقل بشه بره بگو نه درکل اینایی که خیلی اسرار میکنن قابل اعتماد نیس ...

خیلی اسرار وتعریف از داداشش میگفت ۲۰ روزه رفته چهارماه جداشدن اصلا درهم حرف میزد مشخصه سربچه ها موندن