2777
2789
منم اصلا تا حالا پاشنه بلند نداشتم😂هدف پاشنه بلند افزایش قده ما کفش دائمی داریم😅😂قد شما چقدره؟

من تو عروسی خواهرم با دخترای فامیل ی عکس گرفتم همه کفش پاشنه دار پاشونه من کتونی ولی همچنان من از همه بلند ترم و هرکی عکسو میبینه اینجوری ک... تو خیلی بلندی... 

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تو عروسی خواهرم با دخترای فامیل ی عکس گرفتم همه کفش پاشنه دار پاشونه من کتونی ولی همچنان من از هم ...

دقیقااا عروسی پسر خالم بود من یه کالج بدون پاشنه پوشیده بودم از همه یه کله بلند تر بودم با اینکه همه پاشنه دار پوشیده بودن😂

کلا انگار تو عکسا تافته جدا بافتم😂😂😂

فک کنم ژن پسرا دستکاری شده همه کوتوله شدن😂

وای دقیقا دوتا از دوستام پارتنراشون هم سن منن یکی شون نزدیک 12 سانت اون یکیم 7سانت از من کوتاه تره... عجیبه خیلی درحالی ک من معتقدم قد من اوننقدرم بلد نیست و اونان ک خیلی کوتاهن

دقیقااا قد بلند برای هر لباسی خیلی قشنگه ولی قد ۱۷۰ به بالا تو ایران یکم یه جوریه...

خوشگلی عشقم اعتماد ب نفس داشته باش

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

دقیقااا عروسی پسر خالم بود من یه کالج بدون پاشنه پوشیده بودم از همه یه کله بلند تر بودم با اینکه همه ...

من قبلا عَلَم بودم ولی الان ک داداشم اومده گ مرز های قد بلندی رو با 15 سال سن جابجا کرده رو شکر من دیگ تو چشم نیستم

من قبلا عَلَم بودم ولی الان ک داداشم اومده گ مرز های قد بلندی رو با 15 سال سن جابجا کرده رو شکر من د ...

خب پس شانس اوردی😂

بین خانوما که من از همه بلند ترم بین هشتاد درصد مردا هم همینطور ولی بابام بلنده خداروشکر تو عکسای خانوادگی من علم نیستم😂