2777
2789

کلا قد حسن محسوب میشه....اما اگر جز فانتزیات اختلاف قدی زیاده هیچوقت بهش نمیرسی مگر اینکه از آسمون یکی با قد 188 به بالا سر راحت قرار بگیره 

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

سلیقه ها متفاوته،من نمی پسندم

چون معمولاً با قد ۱۸۰ و بالاتر شماره کفششون ۴۱ و ۴۲ میشه کفش مردونه باید بپوشن 

مثل طاووس که خیلی خوشگله اما پاهاش زشته 

از طرفی خیلیاشون مجبورن با شوهر کوتاه تر از خودشون ازدواج کنن چون شوهر با قد مناسب خودشون کم پیدا میشه😂  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا قد حسن محسوب میشه....اما اگر جز فانتزیات اختلاف قدی زیاده هیچوقت بهش نمیرسی مگر اینکه از آسمون ی ...

اصلااا خوشم نمیاد از اختلاف قدی زیاد😂

من هم قد یا یکم بلند تر دوس دارم 

اکثر ادما کوتوله ن شوهر قدبلند سخت پیدا میشه😂دیگه لباسارم معمولا برای قدای کوتاه تر میدوزن

راس میگ شومیز بالای زانوی ملت برای قد بلندا بلوز به حساب میاد

سلیقه ها متفاوته،من نمی پسندمچون معمولاً با قد ۱۸۰ و بالاتر شماره کفششون ۴۱ و ۴۲ میشه کفش مردونه بای ...

نه من خداروشکر مشکلی با پا ندارم 😂

سایز پاهام چهل هست تا حالا کفشی نبوده که بخوام و اندازم نباشه...

بستگی به هیکل و استخون بندیت داره گلم اگه زیاد لاغر باشی و قدت یجوریه ولی اگه خوش هیکل باشی قشنگه م

لاغر باشی نی قلیون دیده میشی توپرم باشی غول😐😐🤦‍♀️

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

اصلااا خوشم نمیاد از اختلاف قدی زیاد😂من هم قد یا یکم بلند تر دوس دارم

کفش پاشنه بلند و لژ دار اینام ک کلا خدافظ... من از بچگی با رویای کفش پاشنه بلند بزرگ شدم ک در نهایت خدا بصورت طبیعی بهم اون ارتفاع رو داد و من برا همیشه با کفش پاشنه دار خدافظی و ب کتونی سلام کردم

راس میگ شومیز بالای زانوی ملت برای قد بلندا بلوز به حساب میاد

شومیز و مانتو بالای زانو که من اصلا نمیپوشم

کت و پیراهن میپوشم که تا حالا به قد لباسا مشکلی نداشتم خداروشکر

سلیقه ها متفاوته،من نمی پسندمچون معمولاً با قد ۱۸۰ و بالاتر شماره کفششون ۴۱ و ۴۲ میشه کفش مردونه بای ...

من قدم 177 ولی سایز پام 43 اس.... خوبه که کتونیای مردونه قشنگ تر از زنونس

شومیز و مانتو بالای زانو که من اصلا نمیپوشمکت و پیراهن میپوشم که تا حالا به قد لباسا مشکلی نداشتم خد ...

شلوار تو خونه هات کوتاه نیستن؟ مال من همه بالای مچ پامن... 

کفش پاشنه بلند و لژ دار اینام ک کلا خدافظ... من از بچگی با رویای کفش پاشنه بلند بزرگ شدم ک در نهایت ...

منم اصلا تا حالا پاشنه بلند نداشتم😂

هدف پاشنه بلند افزایش قده ما کفش دائمی داریم😅😂

قد شما چقدره؟