2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۶۸ولی اصلااا چاق نیستم

خب با توجه به قدتت باید ۷۵باشی. اما قد ۱۸٠خوبه 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

اکثر ادما کوتوله ن شوهر قدبلند سخت پیدا میشه😂دیگه لباسارم معمولا برای قدای کوتاه تر میدوزن

ب قد بلند هر لباسی میاد من خودم 170 ام کلا همه ی لباسام کوتاه یا تا رو کمره یا رو باسن. بارونی هم دارم برا پاییز هم بلند هم کوتاه کلا هر لباسی میاد. ایشون هم قدش 180 هس لباس کوتاه و بلند هر دو میاد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

ب قد بلند هر لباسی میاد من خودم 170 ام کلا همه ی لباسام کوتاه یا تا رو کمره یا رو باسن. بارونی هم دا ...

دقیقااا قد بلند برای هر لباسی خیلی قشنگه 

ولی قد ۱۷۰ به بالا تو ایران یکم یه جوریه...

2790
2778
2791
2779
2792