منم همینطوری فکر میکردم تا اینکه یکی تو بیمارستان گفت آرزومه بتونم خودم غذا بخورم
اینجا بود که فهمیدم کارای تکراریم قشنگن
خدایا شکرت❤️
دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.
ممکنه یه حالت افسردگی یا بیحوصلگی باشه، عزیزم. وقتی هیچ چیزی برات جذاب نباشه و همه چیز تکراری بشه، میتونه به این معنا باشه که چیزی توی ذهن یا احساساتت در حال رخ دادن هست که نیاز به توجه بیشتری داره. شاید استراحت نیاز داشته باشی یا حتی باید دنبال چیزای جدیدی بری که بتونه یه ذره حس تازگی و هیجان بهت بده.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!