2777
2789
عنوان

قرمزی جای جوش رو چجوری از بین ببرم؟!

83295 بازدید | 23 پست

سلام به همه دوستان من تازه با اینجا آشنا شدم و مطالب خوبی رو یاد گرفتم و فک کردم جای خوبیه مشکلمو درمیان بزارم بلکه بتونید کمکم کنید،صورتم جوش زد از بس باهاشون ور رفتم لکه قرمز شده پوستم روشنه خیلی توچشمه،چیکار کنم!صابون داو انار و گلسیتو جوانه گندم استفاده میکنم ولی بی تأثیره

لایه بردار یا کرمشو بخر یا ماسکای لایه بردار خانگی مثل شکر و عسل آروم ماساژ بده رو پوستت ...مراقبتای ضدآفتاب و مرطوب کننده هم انجام بده 

ماسک حنا و ماست هم میگن خوبه اینجا ...من فقط شکر و عسل اتفاده میکنم که سلولهای مرده و پوسته پوسه صورتم از بین بره فقط باید خیلی آروم ماساژ بدی دو هفته یه بارش خوبه بیشترش پوستو از بین میبره 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

اگه عسل خیلی خیلی خوب داری اصل هستش میتونی با آبلیمو بزنی به پوستت و نیم ساعت بمونه ضد التهاب و رفع جوش و جای جوش 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسل و لیمو،الوورا

حداقل یه ماه بزن

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
عسل و آبلیمو؟آبلیمو نمیسوزونه؟آلوورا رو قاطیش کنم یا جدا؟

نه نمیسوزونه،من لیمو میزنم نه ابلیمو،عسل با دو سه قطره لیمو

الوورا هم جدا،من از وسط میبرمش ژلشو میمالم رو پوستم

هر دو رو من اثر خوب داشتن،کلا جای جوش طول میکشه بره،باید ادامه بدی،من بعد سه چهار ماه جاشون رفت

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

پانژل بزن یا اسم دیگش بنزوویل پراکسید عالیه مث اب رو اتیشه خشکشون میکنه ساخت بلژیکه قیمت ۱۵تومن

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
آخه شنیدم پانژل جای جوش و لکه میکنه؟!

نه نمیکنه الان واسه من خیلی کمرنگ شده و داره میره خداروشکر منم انقد باهاش ور رفته بودم که گفتم دورازجون تااخرعمر میمونه باهام فقط بیشتر از شش هفتع نزن البته انقد خوبه ه تو هفته ی دوم پوستت عالی میشه و نمیزاره بکشه به هفته ی ششم وقتی هم ازش استفاده میکنی هیچی نباید بزنی نه کرمپودر ونه صابون معطر و طبی توافتابم اصلا نباید بری فقط میتونی یه ذره فقط یه ذره مرطوب کننده بزنی دوبار درروز یه بار ظهر یه بار شب بزن روی خود جوش و بااب خالی بشورش بعدا عالیه

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
نه نمیکنه الان واسه من خیلی کمرنگ شده و داره میره خداروشکر منم انقد باهاش ور رفته بودم که گفتم دوراز ...

همه چیو امتحان کردم پس پانژل بزنم امیدوارم جاش نمونه خیلی میترسمم 

راستی جای لکه های شما قرمز بود؟

اره قرمز ملتهب داغون دست میزدم چرک و خون بود میرد بیرون جوشای گنده گنده اصلا از لحاظ روحی داغون شده بودم انقد غصه خوردم دق کردم

همه چیو امتحان کردم پس پانژل بزنم امیدوارم جاش نمونه خیلی میترسمم 

نه نمیمونه مطمعن باش پشیمون نمیشی عالیه فقط روی یه قسمت از پوستت تست کن ببین حساسیت نداشته باشی بعدم به داروخونه بگو ۵درصدشو میخوام