2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روغن نارگیل بهترین چیزی هست که میتونی موهات رو ۱۰ برابر رشد شو قوی تر کنی . شامپو رزماری هم واسه رشد مو خوبه من خودم روغن نارگیل رو ۱ ساله مصرف می‌کنم تقریبا بی نهایت محشره هزینه کمی هم داره

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

اول از همه ازمایش بده هورمون هات چک شه

ویتامین دی زینک و کلسیم و ذخیرع اهن

هدکدوم کمبود داشت باید قرص و امپول بزنی

بجز این کارا

امپول بیوتین بپانتین بزن

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

رفتی دکتر؟

اینکه میپرسم منم مشکل تو رو داشتم

بهتر شدم با:

قرص آهن(کمبود اهن داشتم)

خوردن آب فراوان(خشکی پوست داشتم)

پی ار پی (معجزه بود چون موهام از جون افتاده بود)

کنترل تغذیه(به خاطر کیست تخمدان)

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
پوست سر کسی چرب باشه روغن نارگیل بزنه کچل یکدست میشه

من زدم یکساله هیچ تاثیر بدی روی موهام نذاشت البته من چون هر روز موهام رو میشستم با شامپو قوی خشک بود سرم ولی طبقه چیزی که شنیدم و تاثیر شو دیدم روغن نارگیل و شامپو رزماری محشر بود برام

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

من زدم یکساله هیچ تاثیر بدی روی موهام نذاشت البته من چون هر روز موهام رو میشستم با شامپو قوی خشک بود ...

همون پوست سرت خشکه

این روغنا گاهی باعث ضرر جبران ناپذیر میشن بدتر

ریزش مو همیشع یه دلیلی داره.بی دلیل نیس هیچوقت

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

رفتی دکتر؟اینکه میپرسم منم مشکل تو رو داشتمبهتر شدم با:قرص آهن(کمبود اهن داشتم)خوردن آب فراوان(خشکی ...

قبلا دکتر رفتم کیست دارم با کمبود آهن قرص آهن ک میخورم شامپو ضدریزش استفاده میکنم قرص هیرویت چطوره خوبه برا ریزش موهام

قبلا دکتر رفتم کیست دارم با کمبود آهن قرص آهن ک میخورم شامپو ضدریزش استفاده میکنم قرص هیرویت چطوره خ ...

تاپیک منو بخون راجع به کیست

علت همونه باید لایف استایلت اصلاح بشه و همزمان به موهات برسی و آب بدنت کم نشه

یه توصیه دکتر به من داشت منم به تو دارم خودم الان رعایت میکنم اونم اینکه هر روز صبح از خواب بیدار شدی دو سه لیوان آب بخور من ولرم میخورم خیلی موثر و خوبه نکته اینکه اصلا نباید سرد باشه چون برا رحم ضرر داره

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
2790
2823
2791
2779
2792