2777
2789
عنوان

قانون جذب و نوشتن

353 بازدید | 18 پست

چقدر اعتقاد دارین بهش؟

راسته میگن بنویسید هر چی رو اتفاق میفته؟

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندبار شنیدم تو همین سایت .و البته نوشتن خالی فایده نداره باید بهش اعتقاد کامل داشته باشی

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

من نوشتم چند تا رو بهشم رسیدم ولی بعضیاش واقعا خیلی سخته بدست اوردنش

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

من نوشتم چند تا رو بهشم رسیدم ولی بعضیاش واقعا خیلی سخته بدست اوردنش

چجوری مینویسی به منم یاد بده لطفا🥲🙏🏻

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

چجوری مینویسی به منم یاد بده لطفا🥲🙏🏻

وقت تعیین میکنم مثلا تا فلان سال باید حتما ب اون چیزی ک میخوام برسم ولی وقت تعیین نکنی بهتره 

می چسبونم دیوار 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

برای برگردوندن کسی که رفته و جذبشبرا ایناهم جواب میده؟

اگه میخوای برگرده حس کن که الان برگشته . به جای خالیش فکر نکن. مثل همون روزایی که پیشت بود باش. اینطوری به ناخودآگاهت دستور بازگشت اونو میدی و اون سریع میاد پیشت. اما اگه حس آدمی رو داشته باشی که طرفش ترکش کرده اون ازت دورتر و دورتر میشه. 

اگه میخوای برگرده حس کن که الان برگشته . به جای خالیش فکر نکن. مثل همون روزایی که پیشت بود باش. اینط ...

شما خودت در این مورد جواب گرفتی؟ متاسفانه زمان زیادی میگذره از رفتنش ۷ ماه

درباره تسلا چی؟ جذبش

اونم بنظرتون جواب میده؟

شما خودت در این مورد جواب گرفتی؟ متاسفانه زمان زیادی میگذره از رفتنش ۷ ماهدرباره تسلا چی؟ جذبشاونم ب ...

منکه چند ساله متاهلم . اما از این بابت که چیزایی که دوست دارم برام اتفاق بیفته رو چطوری بدست میارمو بهت یاد میدم. من مثلا دوست داشتم یه خونه بزرگ داشته باشم تصور می‌کردم که خونم خیلی بزرگه و توی اون خونه که بزرگ و خوشگل بود ولی توی ذهنم بود هر روز زندگی میکردم. یه مدت خیلی کمی گذشت و من واقعا بصورت واقعی توی همون خونه ای که دوست داشتم حالا دارم زندگی میکنم. 

این یه مثال کوچیک بود که منظورمو بهت برسونم

برلی هر خواسته ی دیگه ای همسایه باور کنی که به خواستت رسیدی

منکه چند ساله متاهلم . اما از این بابت که چیزایی که دوست دارم برام اتفاق بیفته رو چطوری بدست میارمو ...

جمله ی آخرم اشتباه تایپی داره:

برای هر خواسته دیگه ای هم باید باور کنی که به خواستت رسیدی